REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den bağımsızlık sergisi

Büyükşehir’den bağımsızlık sergisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk Cumhuriyetleri 30. Yıl Bağımsızlık Sergisi düzenleyecek. Sergi, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda 9 Mart Salı günü saat 11.00’de açılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2021 Pazar, 13:06

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Uluslararası Türk Kültür Teşkilatı (TÜRKSOY) işbirliğinde Türk Cumhuriyetleri 30. Yıl Bağımsızlık Sergisi düzenlenecek.

“Bağımsızlıklarının 30. yılında Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Türkmenistan” adlı fotoğraf sergisinin açılışı 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda 09 Mart 2021 Salı günü saat 11.00’de yapılacak.

Sergide Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Türkmenistan’ın bağımsızlıklarının 30. yıl dönümünde Türk dünyasının en seçkin fotoğraf sanatçılarının objektiflerine yansıyan kareler beğeniye sunulacak. Kurucu ülkelerin tabiatı, tarihi ve mimari dokusu, insan manzaraları ile kültür ve sanatını içeren fotoğrafların yer aldığı sergi gün boyu gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Temmuz 2025 Cumartesi 22 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 42Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 41Sıcak