REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Barış Manço anma konseri

Büyükşehir’den Barış Manço anma konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk müziğinin efsane ismi Barış Manço’nun ölümünün 23. yılında da unutmadı, adına özel bir anma konseri düzenledi. Başkan Osman Zolan, usta sanatçının unutulmaz eserleri ile yaşadığını belirterek, “Barış Manço bizim değerimizdir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2022 Cumartesi, 11:26

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şarkı ve sözleri ile Türk halkının gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Barış Manço’yu ölümünün 23. yılında da anmak için özel bir konser programı düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda düzenlenen anma gecesine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcıları Serhat Akbulut, Ömer Faruk Özer, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Mehmet Bacaklı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın sahne aldığı anma konserinde Barış Manço’nun en sevilen eserleri seslendirildi.

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni dolduran Denizlililer şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti, usta sanatçı birbirinden güzel eserleriyle bir kez daha anıldı.

“BARIŞ MANÇO BİZİM DEĞERİMİZDİR”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonunu dolduran sanatseverlere teşekkür ederek, “Mehmet Bacaklı kardeşimize de çok teşekkür ediyorum. Barış Manço bizim değerimiz, halkın gönlünde yer etmiş bir sanatçımız. Gerçekten milletimizin, halkımızın duygularını dile getiren Barış Manço’yu saygı ve rahmetle anıyorum, mekânı cennet olsun. Geriye bırakmış olduğu çok güzel eserler var. Siz ona sahip çıktıkça, o yaşamaya devam edecek. O gönlümüzde, bizim nazarımızda ölmedi. Salonumuzun tamamını doldurarak bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime, Mehmet Bacaklı kardeşimize, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestramıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu