REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den basın çalışanlarına jest

Büyükşehir’den basın çalışanlarına jest

Denizli’de yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği gecede Basın Bayramı’nı kutladı. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yayası’nda ağırlanan basın çalışanları gönüllerince eğlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2017 Salı, 10:57

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 109’uncu yıldönümü dolayısıyla basın çalışanları için program düzenledi.

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ömer Faruk Özer, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) Başkanı Sedat Kurt ve Denizli’de yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları katıldı.

Teleferik ile Bağbaşı Yaylası’na çıkan basın mensupları burada ilk olarak tırmanma ve atlama kulesinin heyecanını yaşadı. Bir süre atlama kulesinde eğlenen basın çalışanları daha sonra kendileri için yaylada hazırlanan programa katıldı.

BAŞKAN OSMAN ZOLAN’A TEŞEKKÜR
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, her türlü zor şartlar altında, halkın haber alma hakkını yerine getiren basın çalışanlarının biraz olsun iş stresinden kurtularak nefes alması için program düzenlemek istediklerini belirterek, kendilerini bu konuda kırmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Boyacı, “Burada haber stresinden, koşuşturmacadan biraz uzaklaşırız diye düşünüyor, hepinizin Basın Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

“SİZLERİ AĞIRLAMAKTAN MUTLUYUZ”
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ömer Faruk Özer ise, Başkan Osman Zolan’ın ani bir program nedeniyle etkinliğe katılamadığını belirterek, selamlarını iletti.

Basın mensuplarının çok zor ve meşakkatli bir görev yaptığını ifade eden Özer, “Bu işin zorluğunu çekenler sizlersiniz, sizi bu anlamlı günde misafir etmekten çok mutluyuz. Tüm basın çalışanlarımızın Basın Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

Gecede Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçıları sahne alarak basın çalışanları için söyledi.

Oyun havalarına eşlik eden konuklar gönüllerince eğlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu