Büyükşehir’den Çanakkale Destanı oyunu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında “Çanakkale Destanı” adlı oyunu Denizlililerle buluşturdu.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2018 Salı, 18:12
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Denizli Zaferi’nin 103. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Çanakkale Destanı isimli tiyatro oyunu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelendi.
Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Abdülkadir Katra’nın yazıp yönettiği oyun salonu dolduranlara duygusal anlar yaşatırken, büyük beğeni ile izlenen eser tiyatro severler tarafından ayakta alkışlandı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Gökoğlan, “Mehmet Akif Ersoy’un dediği gibi kendini seven, ülkesini seven, bayrağını seven bir nesil yetişiyor. Malazgirt Savaşı’nın kazanılmasından sonra Türkleri, Anadolu’dan atmak için uğraşan haçlı orduları 1914’te Çanakkale’de tekrar karşımıza çıktı. Çanakkale’den sonra da vazgeçmediler, 15 Temmuz hain darbe kalkışması ile yine üzerimize geldiler. Hepsine cevabını geçmişte de verdik bugün de veriyoruz. Tiyatro oyununda da izlediğimiz gibi ecdadımızın bizlere emaneti olan bu vatanı sonuna kadar koruyacağız ve bizden sonra gelen nesillere emanet edeceğiz” dedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 15 | 30 | Az Bulutlu |