REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Cumhuriyet Bayramı Yüzme Şenlikleri

Büyükşehir’den Cumhuriyet Bayramı Yüzme Şenlikleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yüzme yarışları düzenledi. Denizli’de faaliyet gösteren yüzme kulüplerinden 180 minik sporcunun katıldığı müsabakaların ödüllerini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2022 Salı, 10:15

Denizli’de Cumhuriyet’in kuruluşunun 99’ncu yıldönümü kutlamaları Denizli Büyükşehir Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yüzme Şenlikleri ile başladı. Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği yarışmalara Denizli’de faaliyet gösteren Denizli Büyükşehir Belediyespor, Denizli Yüzme İhtisas Spor Kulübü, Pamukkale Üniversitesi Mensupları Spor Kulübü, Pamukkale Su Sporları Kulübü ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nden 8-9-10 yaş grubu 180 minik sporcu katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde gerçekleşen müsabakaları Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, sporcular, aileleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda sporcuların geçit töreni renkli görüntülere sahne oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, bu özel turnuvaya desteklerinden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür etti.

CUMHURİYETİMİZ İLELEBET PAYİDAR OLSUN
Başkan Zolan ise, yüzme şenliğini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle gerçekleştirmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, organizasyona katılan tüm sporcuları tebrik etti.

Başkan Zolan, “İstiyoruz ki Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü etkinlik ve kutlamaları bu sene daha güzel, coşkulu ve anlamlı geçsin. Büyükşehir Belediyesi olarak bu sene birçok spor alanında etkinlikler düzenliyoruz. Cumhuriyetimizin daha iyi anlaşılması, gençliğimizin bunu daha iyi idrak etmesi için gayret ediyoruz” dedi.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını rahmet ve minnetle anan Başkan Zolan, “Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olsun” diye konuştu.

ANNE-BABALARA TEŞEKKÜR
Çocuklar ve gençler için her türlü imkanlarını seferber ettiklerini ifade eden Başkan Zolan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Çok değerli anne-babalarımız sizler bize güvendiniz, çocuklarınızı bize emanet ettiniz. Biz de çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmek için tüm hocalarımızla birlikte mesai harcıyor, gayret ediyoruz. Çocuklarımızın her biri prırıl pırıl, zeki ve gayretli. İnşallah gelecekte yolları açık olacak. Çocuklarımıza başarılar diliyorum.”

Konuşmaların ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler yarışlara katılan tüm sporculara günün anısına anı madalyası verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
14 Mayıs 2025 Çarşamba 13 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
15 Mayıs 2025 Perşembe 12 27Az Bulutlu
16 Mayıs 2025 Cuma 14 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 30Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2025 Pazar 17 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı