REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Kayalık Caddesi’nde korona temizliği

Büyükşehir’den Kayalık Caddesi’nde korona temizliği

Kovid-19 tedbirleri kapsamında temizlik ve hijyen çalışmalarına aralıksız devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Kayalık Caddesi’nde yıkama ve dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2020 Salı, 10:33

Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirlerini düzenli bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda şehrin yoğun olarak kullanılan cadde ve meydanlarında dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı ekipler Kayalık Caddesi’nin yol ve tüm kaldırımlarını sabunlu suyla yıkadı.

Cadde boyunca yol ve kaldırımları sabunlu suyla yıkayan ekipler talep eden esnafın işyerleri ile otobüs duraklarını da Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin salgınla mücadeledeki çabası vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, başta Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan olmak üzere emeği geçen tüm ekiplere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 35Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 20 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 23 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 43Sıcak