REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Özay Gönlüm’e vefa konseri

Büyükşehir’den Özay Gönlüm’e vefa konseri

Denizli’nin halk kültürünü ve ezgilerini tüm dünyaya tanıtan unutulmaz halk ozanı Özay Gönlüm, vefatının 21. yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen online konser ile anıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2021 Salı, 12:53

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ünlü halk ozanı Özay Gönlüm’ü vefatının 21. yılında da unutmadı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçıları Özay Gönlüm 21. Yıl Anma Programı düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden ile sanatçılar Duygu Çivril Yılmaz ve Ahmet Algün büyük halk ozanı Özay Gönlüm’ün birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibinin de katıldığı program Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları ile yerel TV kanalarından yayınlandı.

BAŞKAN ZOLAN: “ÖZAY GÖNLÜM’Ü ESERLERİYLE YAŞATACAĞIZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlili sanatçı Özay Gönlüm’ün aramızdan ayrılışının 21. yıl dönümü olduğunu belirterek, usta sanatçıyı eserleriyle yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.

Vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu bu nedenle pandemi dolayısıyla programları online olarak düzenlediklerini kaydeden Başkan Zolan, “Pandemi nedeniyle evinde kalan vatandaşlarımıza hem keyifli zaman geçirtmek hem de değerli sanatçımızı anmak istedik. Denizli türkülerimiz dünyanın dört bir yanında söyleniyorsa bunun mimarı Özay Gönlüm’dür. Ruhu şad olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Temmuz 2025 Salı 22 37Sıcak
2 Temmuz 2025 Çarşamba 23 36Sıcak
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 34Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 19 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 21 37Sıcak