REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den servis araçları denetimi

Büyükşehir’den servis araçları denetimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde işçi servislerini denetledi. Denetimlerde, servis taşımacılığına uygun olmayan 2 araç trafikten men edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2015 Salı, 15:34

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Ulaşım daireleri ekipleri, korsan taşımacılığın önüne geçmek ve servislerin gerekli güvenlik önlemlerini alıp almadığını kontrol etmek için sabahın erken saatlerinde denetim yaptı. Denizli Organize Sanayi Bölgesi girişinde yapılan denetimlere kolluk kuvvetleri de eşlik etti.

Personel servisi araçlarında yapılan denetlemelerde, çalışma ruhsatları, ruhsatların vizeleri, güzergah izin belgeleri, araç içi koltuk sayısı, emniyet kemeri, trafik seti, yangın tüpleri ve tüplerin uygunluğu denetlendi. Ayrıca araç içi genel bakım ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) almış olduğu kararlara uyulup uyulmadığına bakıldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan denetimlerde, 73 personel servis aracının kontrolü yapıldı. Eksiklerinden dolayı 6 araca yasal işlem yapılan denetimlerde S plaka belgesi olmayan 2 araç ise trafikten men edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Temmuz 2025 Pazartesi 25 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 42Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 26 41Sıcak
11 Temmuz 2025 Cuma 24 40Sıcak