REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den Sevindik’te iftar

Büyükşehir’den Sevindik’te iftar

Denizli Büyükşehir Belediyesi iftar organizasyonlarına Sevindik’le devam etti. Başkan Zolan, iftarda yaptığı açıklamada Sevindik’te altyapı için bu yıl kazmayı vuracaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2019 Pazartesi, 12:35

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde kurduğu iftar sofrasının bu kez durağı Sevindik Mahallesi oldu. İftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, davetliler ve mahalle sakinleri katıldı.

Vatandaşlar ile tek tek selamlaşarak, ramazanlarını tebrik eden Başkan Osman Zolan, duaların ardından vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Başkan Osman Zolan, burada yapmış olduğu konuşmada, her yıl olduğu gibi yine Sevindik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, “Sizlerle aynı sokakta, aynı sofrada bir kez daha buluştuk. Aynı güzellikte bir araya geldik. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK
Sevindik Mahallesi’ne ayrı özen gösterdiklerini belirten Başkan Zolan, “Bu sene Sevindik’te altyapıyla ilgili kazmamız vuruluyor. Altyapı meşakkatli bir iş. İnşallah Sevindik’in içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştireceğiz, yağmur suyu hattı döşeyeceğiz. Sonrasında çok güzel bir üstyapıyla çalışmaları tamamlayacağız” dedi.

Konuşmanın ardından bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Osman Zolan, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu