REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den TSM Gecesi

Büyükşehir’den TSM Gecesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, İstanbul, İzmir ve Denizli şarkılarının seslendirildiği bir konser düzenledi. 100 kişilik Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği birbirinden güzel eserler büyük beğeni topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2023 Pazartesi, 13:55

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, özel bir konser düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda düzenlenen geceye Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 100 kişinin yer aldığı Türk Sanat Müziği Korosu’nun gerçekleştirdiği konseri Ahmet Nuri Çağdaş yönetti.

İstanbul, İzmir ve Denizli şarkılarının seslendirildiği gecede izleyiciler unutulmaz anlar yaşarken, sanatçılara hep bir ağızdan eşlik etti. Koro ve solo, birbirinden güzel şarkılar izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Akbulut, konservatuar sanatçılarına ve kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Gecenin sonunda Akbulut günün anısına Koro Şefi Çağdaş’a Denizli Horozu görseli bulunan kaide hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 32Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Az Bulutlu