REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’in altın kızları Avrupa sahnesinde

Büyükşehir’in altın kızları Avrupa sahnesinde

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un altın madalyalı sporcuları Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası ile Ümitler Avrupa Karate Şampiyonası’nda bir kez daha Denizli ve Türkiye’yi temsil edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2021 Salı, 11:41

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Judo ile Karate Milli Takımlarında milli formayı giyen altın madalyalı sporcuları bir kez daha Denizli ve Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek.

Letonya’nın Riga şehrinde 17-20 Ağustos tarihleri arasında Judo Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda Denizli Büyükşehir Belediyesporun altın madalyalı sporcusu Reyhan Oğuz mücadele edecek.

20-22 Ağustos tarihleri arasında ise Finlandiya’nın Tampere kentinde yapılacak Ümitler Avrupa Karate Şampiyonası’nda Denizli Büyükşehir Belediyesporlu sporcular Damla Su Türemen, Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan’da ay yıldızlı bayrağı göndere çekebilmek için ter dökecek. Genç Bayan Kata ve Bayan Takım Kata’nın Milli Takım antrenörlüğünü yapan Denizli Büyükşehir Belediyesporlu antrenör Muhammet Kaya da Türk Karate tarihinde Avrupa Şampiyonası’nda görev alan en genç Milli Takım Antrenörü olacak.

BAŞKAN ZOLAN’DAN BAŞARI MESAJI
Denizli’nin gençlerinin şehrini ve ülkesini başarı ile temsil edeceğine inandığını ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bizim çocuklarımız bir kez daha şehrimizi ve ülkemizi gururlandırmak için Avrupa sahnesinde mücadele verecek. Temennimiz ay yıldızlı bayrağımızı en yukarıya taşımaları. İnşallah güzel sonuçlarla ülkemize dönecekler, her birine yürekten başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu