REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’in gençlik politikaları Gebze’de anlatıldı

Büyükşehir’in gençlik politikaları Gebze’de anlatıldı

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, “Yerel Yönetimlerin Gençlik Politikaları ve Uyuşturucu Madde ile Mücadele” konulu konferans düzenledi. Toplantıda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin konuyla ilgili hizmetleri de anlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2015 Çarşamba, 10:31

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği “Yerel Yönetimlerin Gençlik Politikaları ve Uyuşturucu Madde ile Mücadele” konulu konferans Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde yapıldı. Sağlıklı Kentler Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, sağlıklı bireyler için sağlıklı kent oluşumunun vazgeçilmez unsur olduğunu kaydederek, geleceğe daha umutla bakabilmek ve sağlıklı bireylerin yetişmesine katkıda bulunmak için gerekli tüm adımları attıklarını belirtti.

denizli-buyuksehisaglikli-kentler-konferans-ic
Gebze Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran bir sunum gerçekleştirdi. Sağlık Şube Müdürü Günay Kanber’in de katıldığı toplantıda, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin konuyla ilgili hizmetlerini anlattı.

GENÇLERİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATLARINA KATKI
Sunumunda, Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri hakkında bilgi veren Kapukıran, “Bu merkezlerimiz, çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü ortamlardan uzak tutarak iyiyi, güzeli, doğruyu öğretmek çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyalleşmesine katkı sağlamaktadır. Bununla birlikte gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayıp, sosyal ve kültürel hayatlarına zenginlik katmak için Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Projesi kapsamında kurulan sinema, fotoğrafçılık, tiyatro, gezi gibi gençlik kulüplerimiz farklı etkinlikler düzenlemektedir. Ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, Şehir Tiyatrosu ve spor kurslarımız da gençlerimize ücretsiz eğitim vererek sosyal ve kültürel hayatlarına katkı sağlamaktadır” dedi.

Konferansta, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin gençler için hayata geçirdiği spor, sanat ve kültür hizmetleri büyük övgü topladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu