REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’in korona virüs mesaisi sürüyor

Büyükşehir’in korona virüs mesaisi sürüyor

Korana virüs tedbirlerini aksatmadan sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2020 Çarşamba, 13:57

Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirlerini düzenli bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda şehrin yoğun olarak kullanılan cadde ve meydanlarında yıkama ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehrin önemli arterlerinden olan Özay Gönlüm Meydanı ve 29 Ekim Bulvarı ile Adalet Mahallesi’nde bulunan Hasan Gönüllü Bulvarı, Bereketler Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Servergazi Devlet Hastanesi önü ile Bereket Caddesi’ndeki tüm kaldırım ve yollarda yıkama ve hijyen çalışması yaptı.

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle talep eden esnafın işyerlerini de dezenfekte eden Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri otobüs duraklarına da dezenfekte işlemi uyguladı.

BÜYÜKŞEHİR TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR
Ekipler ayrıca Başkarcı Mahallesi’nde de talep eden esnafın işyerlerini dezenfekte etti.

Özel korumalı kıyafet giyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri Başkarcı Mahallesi’ndeki Kulaklı Caddesi, Mustafa Kan Caddesi ve Yeniyol Caddesi’nde işyerlerinde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Esnaf ve vatandaşlar Kovid-19’a karşı tedbiri elden bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu