REKLAMI GEÇ

Büyükşehirin tüm ekipleri yılbaşı gecesi nöbet tuttu

Büyükşehirin tüm ekipleri yılbaşı gecesi nöbet tuttu

Denizli Büyükşehir Belediyesi gerekli tüm birimleri ile yılbaşı gecesi nöbet tuttu. Vatandaşların geceyi huzur içinde geçirebilmesi için başta itfaiye ekipleri olmak üzere tetikte bekledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ocak 2019 Salı, 13:31

Denizli Büyükşehir Belediyesi nöbetçi ekipleri yılbaşı gecesi vatandaşların huzuru, rahatı ve güvenliği için görev başındaydı. İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı il genelindeki 52 noktada 530 personel 100 araçla görevi başında nöbet tuttu. Meydana gelebilecek yangın ve trafik kazası gibi olaylar için ekipler tetikte bekledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın nöbetçi ekipleri de vatandaşların huzur, güven ve rahatı için denetimlerini sürdürdü. DESKİ ekipleri de meydana gelebilecek arızalara müdahale için nöbetçi ekiplerini hazır bulundururken, ALO 185 arıza hattına gelen ihbarlara anında nöbetçi ekipler yönlendirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehirler Projesi kapsamında hayata geçirdiği Trafik Yönetim Merkezi personeli de 95 kavşakta trafiği an be an izleyerek, trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yılın hayırlar getirmesini dileyerek, “Yeni yıl tatilinde çalışan nöbetçi arkadaşlarımız vatandaşlarımızın güven, rahat ve huzuru anlamında hazır bekliyor. İnşallah ihtiyaç olmasın ama ihtiyaç olursa da arkadaşlarımız her zaman vatandaşımızın yanında” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu