REKLAMI GEÇ

Canpolat veda turuna Honaz’dan başladı

Canpolat veda turuna Honaz’dan başladı

Merkeze alınan Vali Hasan Canpolat veda ziyaretlerine başladı. Canpolat’ın ilk durağı Honaz İlçesi oldu. Burada muhtarlar ve belediye başkanlarıyla biraraya gelen Canpolat, Honaz için hazırlanan projelerin devam ettirilmesini istedi.

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2008 Perşembe, 00:00

Valililer kararnamesi ile merkeze alınan Vali Hasan Canpolat veda ziyaretlerine başladı. İlk olarak Honaz’ı ziyaret eden Vali Hasan Canpolat, muhtarlar ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

İlk olarak Honaz Kaymakamlığı’na giden Vali Canpolat, Kaymakam Kamuran Taşbilek ile görüştü. Daha sonra toplantı salonuna geçen Canpolat, 19 köy muhtarı ve 4 belediye başkanı ile birlikte toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Vali Canpolat, görev yaptığı 1.5 yıl içerisinde bölgede en iyi ve gelişme ve ilerleme kaydeden ilçenin Honaz olduğunu söyledi.

Canpolat “Honaz, Denizli’nin en modern ilçelerinden bir tanesi. Çalışkan insanları, eğitim konusundaki duyarlılığı ve tarımdaki gelişimi bunun en güzel örneklerindendir. Ben sizlerden sadece, bu güzel ilçe için hazırlanan projeleri devam ettirmenizi ve bu ilçeyi en iyi yere getirmenizi istiyorum” dedi. Konuşmaların ardından Vali Hasan Canpolat toplantıya katılanlarla vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Temmuz 2025 Cumartesi 22 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 42Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 41Sıcak