Çardak’a sisten uçaklar inemedi

İstanbul-Denizli uçak seferlerinin sis nedeniyle gecikmeli gerçekleşmesi yolcuların karabasanı oldu. Bazı yolcular, seslerini Okan Bayülgen aracılığıyla duyurmaya alışırken, sosyal medyada “muhteşem havaalanımız iyice meşhur odu” paylaşımları yapıldı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2014 Pazar, 11:20
Çardak Havaalanı’nın kabusu sis, dün akşam yine ortaya çıktı. Bu nedenle İdenizli seferini yapacak uakların İstanbul’dan gecikmeli havalandığı, Pegasus’a ait uçağın Çardak yerine Antalya Havaalanı’na indiği bildirildi.
Bu durumu Bülent Açıkgöz isimli yolcu twitter hesabından yaptığı “Kanatlı at Pegasus Antalya’ya getirebildi. Şimdi karadan Denizli’ye yoluluk başladı”paylaşımıyla protesto etti.
Tuğba Acar Panayır ise, twitter hesabında “Muhteşem havaalaımız Okan Bayülgen’in programında iyice meşhur oldu. Bugün sisten uçak kalkamamış” diye yazdı.
DEGİAD eski Başkanı Sadık Emre Çaputçu ise tepkisini “Bıktık iptal ve rötardan. Sayın Bakan Denizli’ye hizmet yapacaksa şehre yakın bir yere havaalanı yaptırsın” sözleriyle dile getirdi.
THY VE PEGASUS SUSKUN
Sis nedeniyle dün akşam yaşanan rötarlar, bugün de devam etti. THY ve Pegasus’un sabah saatlerinde gerçekleşmesi gereken İstanbul-Denizli seferleri yine sise takıldı. Uçakların saat 11.00 sıralarında Çardak’a iniş yapabildiği ifade ediliyor.
Konuyla ilgili THY Genel Müdürlüğü ve Pegasus yetkilileri sessizliğe büründü. Aksamayla ilgili bilgi almak iin aradığımız THY’de yetkililere ulaşılamazken, müşteri hizmetlerindeki görevliler “buür akamalar olabiliyor” demekle yetindi.
Pegasus’un Çardak’ta yer hizmetlerini veren Çelebi’nin görevlileri ise “Uçak inmek üzere. Şu anda bilgi verebilecek durumda değiliz” ifadesini kullandı.
Yorumlar
bu gecikmeler pilotların insan hayatını kuçuk ihtimal olsa bile riske atmamalarından dolayı olmuştur.bu havacılıkta olabilecek şeylerdir aksine pilotların işlerini iyi yaptığını gösterir.
17/01/2018 07:00 pc2320 saw-dnz denizliye geldiğinde yoğun sisten dolayı iniş yapamadı ve denizli uzerinde bekleme yaptı sis daha fazla arttı ve istanbula geri dönüş yapılırken izmire donerek izmire iniş yaptı 30dk sonra kalkarak denizliye indi
akşam karşımızda bir muhatap bulamadık en azından oto gara göndere bilirlerdi sadece biz para iadesi yapamıyoruz demesini bilen görevliler var
akşam iptal sabahkide iptal bu rezilliğimizin karşılıgı birde igisizlik olunca temelli rezil olduk birde üstüne ne para iadesi nede kredi kartına iade yapılmadı sivil uçuşlara açtık diye övünen siyasilere duyurulur bu mağduriyetimizi kim karşılayacak
1997 yıllarında hava alanı uygun değil 72 trilyonu Boşa harcamayın, hava durumu ve rüzgar durumu uygun değil, beş YILLIK planlarda denizli Sarayköy arasına yapılsın dediğimizde iş adamlarımız organizeye yakın vs vs diyordular.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 20 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 20 | 35 | Sıcak |