Celeplere yönetmelik eğitimi

Denizli’de canlı hayvan ticareti yapan celeplere, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından eğitim verildi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2014 Pazar, 10:27
Canlı hayvan ticareti yapanlara çalışma izni verilmesi ve hayvanların nakilleri sırasındaki uyulması gereken kuralların anlatılması amacıyla eğitim programı düzenlendi.
Toplam 461 celebin katıldığı eğitimlerin üçüncüsü Gıda Tarın ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.Eğitimi İl Müdür Yarımcısı Mehmet Atmacaoğlu, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şükran Çizmecioğlu ve Veteriner Hekim Zuhal Berberoğlu tarafından verdi.
Eğitimde hayvan nakline ilişkin genel şartlar, nakliye sırasında bulundurulması gereken belgeler, nakil sırasında uyulması gereken teknik kurallar, nakil araçlarına ilişkin hükümler ile canlı hayvan ticareti yapan satıcıların kullanacakları işletmelerde bulunması gereken özellikler, tutulması gereken kayıtlar, satıcıların çalışmaları sırasında uyacakları hususlar hakkında bilgi verildi.
Eğitimin sonunda katılımcılar sınava tabi tutuldu.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 20 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 20 | 35 | Sıcak |