REKLAMI GEÇ

Arslan’dan şölen gibi adaylık açıklaması

Arslan’dan şölen gibi adaylık açıklaması

CHP Genel Merkezi’nden Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı vizesini alan Kazım Arslan, aylardır beklediği “adayım” açıklamasını şölen havasında geçen buluşmayla açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 5 Ocak 2014 Pazar, 14:22

CHP Denizli İl Örgütü’nün Çaybaşı Caddesi’ndeki il binasında gerçekleşen adaylık açıklaması kalabalık bir katılımla gerçekleşti. İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu ve ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte partililere seslenen Kazım Arslan, 30 Mart’ta hedefin iktidara ders vermek, büyükşehir belediyesi ile birlikte 19 ilçede belediye başkanlığını kazanmak olduğunu söyledi.

Seçim başarısı için tüm partilileri çalışmaya davet eden Arslan, “Hep birlikte yerelde iktidarı kazanmaya hazır mısınız? Genel iktidar, yerel iktidardan geçer. Böylece CHP’nin genel iktidar yolu açılmış olacaktır” dedi.

arslan-foto-anons

Alanı dolduran kalabalığın coşkusu karşısında keyiflenen Arslan, iktidara “Ülkemiz çok kötü yönetiliyor. Yolsuzluk, yoksulluk giderek artıyor. Adaletsizlik diz boyu. İçteki ve dıştaki barış bozulmuş durumda. Toplumsal ayrışmalar körükleniyor, halkımız sıkıntı içinde, borçlarımız giderek artıyor” sözleriyle yüklendi.

arslan-proje-anons

Arslan, yolsuzlukların artığını da ifade ederek, “Cumhuriyet dönemimizin en büyük yolsuzlukları ortaya çıkmış, bankalara sığmayan paralar, ayakkabı kutularında ve evdeki kasalarda saklanmaya başlamıştır. Bunu yapanlar da bakanların çocuklarıdır” diye konuştu.

Kazım Arslan, konuşmasının sonunda ilçe belediye başkan adaylarını da konuşma yaptığı balkona davet ederek, önce onlar için destek istedi. Ardından hep birlikte güvencin uçurdu, halka kırmızı karanfil attılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18 32Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 18 30Çok Bulutlu