REKLAMI GEÇ

Arslan seçim çalışmalarına start verecek

Arslan seçim çalışmalarına start verecek

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, yarın partisinin il başkanlığında düzenlenecek törenle seçim çalışmalarına “Aday” sıfatıyla start verecek. Saat 13:00’da düzenlenecek toplantının şölen havasında geçeceğini belirten CHP Büyükşehir Adayı Kazım Arslan, “Bütün partililerimizi, vatandaşlarımızı, demokrasiye ve Denizli için değişimin şart olduğuna inan herkesi, buluşmamıza davet ediyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Ocak 2014 Cumartesi, 17:09

Cumhuriyet Halk Partisi’nde bugün büyükşehir için seçim çalışmalarına resmen start verilecek Kazım Arslan’ın Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığının kesinleşmesinin ardından saat 13:00’da İl Başkanlığı’nda toplantı yapılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, partilileri ve Denizlilileri, bugün yapılacak toplantıya katılmaya çağırdı.

Arslan, “Bugün yapılacak toplantı, bir anlamda Denizli’de CHP iktidarına yürüyüşümüzün başlangıcı olacak. Bu buluşmayı şölene çevirmek istiyoruz. Bu nedenle, demokrasiye inanan, daha çağdaş bir kentte, mutlu bireyler olarak yaşamak isteyen herkesi, partililerimizi ve Denizli halkını, 30 Mart’ta zaferle sonuçlanacağına inandığımız yolculuğumuzun ilk adımında yanımızda görmek istiyoruz. Ben zaten aylardır Denizli’yi karış karış geziyorum. Denizli’de CHP’nin iktidarı için çalışmalarımı uzun süredir devam ettiriyorum. Artık ‘Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’ olarak, çalışmalarımıza hız vereceğiz. Önce Denizli’de CHP’nin iktidarını, daha sonra da mutlu insanların yaşadığı çağdaş Denizli’yi kuracağız. Halkımızın şölenimize katılarak vereceği destek, Denizli’yi hak ettiği noktaya taşımak için çıktığımız yolda bize güç katacaktır” dedi.

Yorumlar

saygı deniz   -  Bağlantı 7 Ocak 2014, 12:31

başkanım merak etme o koltuğu daha iyi işler yapılsın diye 30 mart akşamı size teslim edecez çardak bozkurt çivril çal sarayköy merkezefendi buldan bekilli baklan acıpayam babadağ ve büyükşehir bizim

Murat Türk   -  Bağlantı 5 Ocak 2014, 03:27

Adnan Keskin sorumluluk almaktan kaçmıştır. Osman Zolan şimdiden hayırlı olsun.

Ömer ÖZTÜRK   -  Bağlantı 4 Ocak 2014, 23:17

Geliyoruz başkanım.

hüseyin ali canlar   -  Bağlantı 4 Ocak 2014, 22:01

çok zor sayın arslan,sizin aday oldugunuz partinin ismi halk partisi fakat kendisi halk degil fakat akp adayı tam halk adamı zolan…. ne yazık ki halk partisi için bu seçimde hüsran olur… halk halkın adamı zolan der diyorum.size bu zor mücadelede göstermişl oldugunuz öz güvenden dolayı tebrik ederim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 14 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 10 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 15 28Az Bulutlu