CHP’DEN İKİNCİ İTİRAZ

CHP, Merkezefendi ve Pamukkale ile il genelindeki büyükşehir oylarının yeniden sayılması için bu kez İl Seçim Kurulu’na delil görüntülerle müracaat etti. Kurula sunulan fotoğrafların tasnif ve sayım işlemlerindeki usulsüzlükler gösteriliyor.
/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2014 Perşembe, 15:54
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi ve Pamukkale ilçeleri ile il genelindeki büyükşehir oylarının yeniden sayılması için ilçe seçim kurullarına yaptığı başvurular, kısmen değerlendirilerek gerekli düzeltmeler yapıldı. Ancak oyların yeniden sayılması talebi reddedilmişti.
DELİLLER DE SUNULDU
Bunun üzerine CHP yeniden harekete geçerek bu kez İl seçim Kurulu’na itiraz dilekçeleri verdi ve oyların yeniden sayılmasını istedi. Bu kez, yapılan müracaatlarda, oy tasnifi ve sayımı esnasında yapılan usulsüzlükleri gösteren fotoğraflar da İl Seçim Kurulu’na delil olarak sunuldu.
“SORU İŞARETLERİ ORTADAN KALKMALI”
CHP’nin iki merkez ilçe ve il genelindeki büyükşehir oylarının yeniden sayılması ile ilgili başvurusuna ne yanıt verileceği merak ediliyor. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, ilk itirazlarında yapılan kısmi düzeltmelerin, oy sayımında sorun olduğu gerçeğini ortaya koyduğunu belirterek, vicdanların rahatlaması ve soru işaretlerinin ortadan kaldırılması için oyların yeniden sayılması gerektiğini söyledi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 15 | 27 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 15 | 28 | Parçalı Bulutlu |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 28 | Parçalı Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 15 | 32 | Parçalı Bulutlu |