REKLAMI GEÇ

CHP’li üyeden AK Partili başkana kompliman

CHP’li üyeden AK Partili başkana kompliman

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi oturumuna CHP’li Üye Bekir Çapar ile AK Partili Büyükşehir Başkanı Osman Zolan arasındaki diyalog damga vurdu. Çapar’ın, Başkan Zolan’a “yakışıklı arkadaşımsın”demesi, oturuma katılan tüm üyeleri gülümsetti. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin mayıs ayı çalışmaları devam ediyor. Seçimlerden sonra ikinci kez toplanan mecliste üyeler kullandıkları üsluba dikkat ederek, şimdilik sert tartışmalara meydan vermemeye özen gösteriyor. Hatta “kompliman” olarak yorumlanan ifadeler kullanılıyor. Bunlardan…

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2014 Perşembe, 10:15

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi oturumuna CHP’li Üye Bekir Çapar ile AK Partili Büyükşehir Başkanı Osman Zolan arasındaki diyalog damga vurdu. Çapar’ın, Başkan Zolan’a “yakışıklı arkadaşımsın”demesi, oturuma katılan tüm üyeleri gülümsetti.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin mayıs ayı çalışmaları devam ediyor. Seçimlerden sonra ikinci kez toplanan mecliste üyeler kullandıkları üsluba dikkat ederek, şimdilik sert tartışmalara meydan vermemeye özen gösteriyor. Hatta “kompliman” olarak yorumlanan ifadeler kullanılıyor. Bunlardan birisi de CHP Bekilli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Çapar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan arasında yaşandı.

TEBRİK ETTİ
Çapar, Denizli’nin büyükşehir olmasının ardından güncellenmesine ihtiyaç duyulan İlan Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği’nin görüşülmesi sırasında soru yöneltmek üzere söz aldı. Soruyu sormadan önce seçim öncesindeki tanıtımları iyi şekilde kullandığı için Zolan’ı takdir ettiğini söyleyen Çapar, “Yakışıklı bir arkadaşımsınız, reklamlara yakışıyorsunuz” dedi.

Çapar’ın bu sözler salonda gülüşmelere neden oldu.

OLGUNLUĞUN ÖNEMİ
Üyelerin yönetmelikle ilgili görüşlerini dile getirmelerinin ardındankonuşan Başkan Zolan ise, bu olgunluğu göstermenin güzelliğine dikkati çekti. Zolan, “29 Ekim Bulvarı’ndaki duvarları seçimden önce biz kiralamıştık. Ama başka bir siyasi partinin genel başkanı orada miting yapacağı için benim fotoğraflarımın olduğu afişleri kaldırdık ve o partinin afişleri iki günlüğüne orada asılı kaldı. Bu olgunluğu göstermemiz gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 13 27Parçalı Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Az Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 15 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı