REKLAMI GEÇ

CHP’nin organize çıkartması

CHP’nin organize çıkartması

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’la birlikte Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarda çalışan işçilerle bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 7 Mart 2014 Cuma, 09:32

Organize sanayi bölgesinde gerçekleştirilen seçim çalışmasında, CHP Belediye Başkan Adayları bölgede çalışan yurttaşlarla görüşerek çalışmalarını anlattı. Yoğun katılımın olduğu ziyaret programında konuşan başkan adaylarının ortak konusu, son dönemlerde ülke gündeminden inmeyen yolsuzluk soruşturmaları oldu.

ic-1

ARSLAN: HALKIN PARASINI ÇARÇUR ETTİLER
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Arslan, belediyenin halkın parasını çarçur ettiğini, hizmet yapıyoruz diyerek makyaj yaptığını, vatandaşı ise işsiz, aşsız bıraktıklarını söyledi. Arslan; “Park yapıyorlar… Piknik alanları yapıyorlar. Tamam da sen vatandaşta pikniğe giderken götürebileceği bir kilo et parası bıraktın mı? Vatandaş aç… Bunların zamanında kaç fabrika kapandı, bilen var mı? Benim hatırladığım 34 fabrika kapandı. Peki kimin zamanında kurulmuştu bu fabrikalar. CHP zamanımızda. Biz yapmıştık, bundan sonra da biz fabrikalar yapacağız. Denizli halkı bu 10 yıllık makyajdan sonra artık uyandı. Yeniden iş, aş problemi olmayan Denizli için, vatandaş artık nereye oy vereceğini biliyor” dedi.

ic-arslan
Yeni CHP’li belediyeler döneminde alt yapıdan sanayileşmeye kadar büyük projelerle gerçek hizmeti kenar mahallere kadar ulaştıracaklarını söyleyen Arslan, “Daha önce kime oy vermiş oluşunuz önemli değil. Göreve geldiğimde herkesin başkanı olacağım. Belediye para kazanmak için değil hizmet için var. Su bu kadar pahalıya satılmamalı. Biz suyu 50 kuruş yapacağız. Halk ekmek fabrikaları kurarak ekmek fiyatlarını da ucuzlatacağız. Otogardan organize sanayiye kadar hafif raylı sistemle daha hızlı ve ucuz fakat konforlu ulaşım sunacağız” şeklinde konuştu.

Kadın tekstil işçileriyle sohbet eden Kazım Arslan; 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü’nü erkenden kutlayarak, kadınlara “ücretsiz kreş” sözü verdi. Başkanın bu müjdesi kadın işçiler tarafından sevinçle karşılandı.

Yapılan yolsuzluklara da değinen CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Arslan, haksızlık ve yolsuzluğun önüne geçildiğinde Denizli’nin işçisiyle, esnafı, memuru, çiftçisiyle herkesi zengin edecek potansiyele sahip olduğunu söyledi.
Rüzgar ve güneş enerjisinden kendi temiz enerjisini, elektriğini üreten bir Denizli hedeflediklerinden ve bu elektriği daha ucuz bir rakamla halka sunacaklarından bahseden Arslan, “Biz 100 sene sonrasının Denizlisini planlıyoruz ve hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz” dedi.

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Arslan’ın işçilerle sıcak sohbeti kahkahalara da sebep oldu. Gökhan Tekstil işçilerinden Remzi Uğurlu’nun “Hesapladık hesapladık 29 Ekim Bulvarı’na 45 bin kişiden fazlasını sığdıramadık, ama televizyonda bakıyoruz 90 bin kişinin katıldığı miting yaptıklarını söylüyorlar. Bunlar nasıl sığdırıyorlar bu kadar vatandaşı meydanlara ben anlamadım başkanım, siz anladınız mı?” diye sorması üzerine işçilerle birlikte Kazım Arslan da kahkaya boğuldu. Kazım Arslan, “Merak etmeyin yalanlarıyla birlikte süpüreceğiz onları” dedi.

ic-2

VURAL: ARTIK “BİZ YAPTIK OLDU” YOK
CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’a fabrika emekçilerinin ilgisi yoğundu. Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan seçim çalışmalarında konuşan Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, ilçeyi çağdaş bir görünüme kavuşturmak için çok çalışacaklarının altını çizdi. Seçim çalışmalarına başladığı günden bu yana ilçeyi karış karış gezdiğini anlatan Vural, bu gezilerde pek çok vatandaşla konuştuğunu, her bölgenin kendine özgü sorunları olduğunu ve bu sorunların çözüm yolunun sosyal belediyecilikten geçtiğini vurguladı.

Bugüne kadar yapılanların ‘Biz yaptık oldu’ mantığıyla yapıldığını dile getiren Vural, hizmet adı altında yapılan bu uygulamaların, çoğu zaman yurttaş tarafından kabul görmediğini ifade etti. Başkan Vural sözlerini şöyle sürdürdü: “10 yıllık Karahayıt Belediye Başkanlığı dönemimin ardından Pamukkale İlçesi’ne aday oldum. Beni bilen bilir, Karahayıt’ta yaptığımız çalışmalarla, bölgede oturan kardeşlerimin gönlünü kazandım. Şimdi de Pamukkale İlçesi’ne hizmet etmek için, burada yaşayan yurttaşlarımızın gönlünü kazanmak için, Türkiye’nin pek çok ilinden daha fazla nüfusa sahip ilçemizi, Türkiye’nin göz bebeği yapmak için geliyorum. Yurttaşlarımıza daha yaşanılır, daha çağdaş ve daha modern bir ilçede yaşamalarını sağlamak için geliyorum.”

ic-balkanay

BALKANAY: REHBERİMİZ SEVGİ VE BİLGİ OLACAK
CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay da, yönetim felsefelerinin sevgi ve bilgi temeli üzerine kurulu olduğunu belirterek, “Hem mimarlık, hem de Denizli Belediye Meclisi üyeliği dönemimdeki tecrübelerimi, Merkezefendi için değerlendirmek istiyorum. Belediyecilik hizmetlerinin tamamının amacı insanı mutlu etmektir. Projelerimizin odağına insan sevgisini koyacağız. Merkezefendi’de yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğundan başka hiçbir kriterimiz ve kaygımız olacak. Bunu yapacak bilgimiz var. Uzman bir ekimiz var. Bütün bunları sevgi ile yoğurarak, mutlu insanların yaşadığı bir Merkezefendi oluşturacağız” dedi.

Yorumlar

Murat Candan   -  Bağlantı 7 Mart 2014, 09:46

CHP gümbür gümbür geliyor.30 Mart akşamı hep beraber eğlenelim.Denizli’nin yüzü CHP ile gülecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

_

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 14 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 14 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 29Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 30Açık

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

_

Denizli Harita

denizli-side

http://adres.denizli.bel.tr/

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

_

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26

_