REKLAMI GEÇ

ÇINAR’IN GÖBEĞİNDE BALIK TUTTULAR

ÇINAR’IN GÖBEĞİNDE BALIK TUTTULAR

Vatandaş alt yapı çalışmalarına kendince bir tepki koydu. Facebook kullanıcıları günlerdir bu görüntüyü konuşuyor; vatandaşın yüzde tebessümlere yol açan “TÜRK ZEKASINA” gülüyor!

/ DENİZLİHABER / 14 Haziran 2010 Pazartesi, 18:16

Denizli Belediyesi’nin bir süredir devam eden alt yapı çalışmalarına vatandaştan ilginç bir eleştiri geldi. Alt yapı çalışmalarına ilişkin ortaya konmuş en ilginç tepkinin altına imza atan vatandaşın yaptığı amatör video facebook’taki Denizlililer arasında izlenme rekoru kırdı. Günlerdir paylaşılan görüntüdeki tepki ise ancak bir ‘TÜRK ZEKASI’nı işaret ediyor. Elinde oltası Denizli Belediyesi önünde arkadaşının kamerasına poz veren vatandaş, “Denizli’de her yer göl oldu. Biz de bu durumdan faydalanalım dedik. Balık tutuyoruz” diyerek yapılan çalışmalara alaycı bir eleştiride bulunuyor.
Kent merkezinde balık avlamanın bir fırsat olduğunu ve bu fırsattan herkesin faydalanması gerektiğini de söyleyen vatandaş, “Herkes zaten şu an balık avlıyor. Tekstil ve ihracat bitti artık yeni moda balıkçılık” diye konuştu.
Facebook’ta milleti kahkahaya boğan görüntüyü DENİZLİ HABER sayfasından da izleyebilirsiniz.

Video için tıklayın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Temmuz 2025 Pazartesi 25 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 42Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 26 41Sıcak
11 Temmuz 2025 Cuma 24 40Sıcak