REKLAMI GEÇ

Çocuk Şenlikleri başladı

Çocuk Şenlikleri başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği, Türkiye’nin en büyük çocuk şenliklerinden biri olan Denizli Çocuk Şenliği’nin üçüncüsü başladı. Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek olan şenliklere, ilçeler dahil 60 bin çocuk katılacak.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2014 Cuma, 12:13

Denizli Çocuk Şenliği, Akkonak Mahallesi’ndeki Dr. Samim Gök Futbol Sahası’nda yapılan etkinlikle başladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sahada toplanan bini aşkın çocukla birlikte oyunlar oynadı. Halat çekme yarışmasında iki takımda da yer alan Zolan, iki grubun da birer kez şampiyon olmasını sağladı. Zolan, diğer oyun parklarında da çocuklarla eğlendi.

ic-1
Bu yıl ilçelere de yayına şenlikle 60 binin üzerinde çocuğun katılacağı bildirildi. Çocukların, oyun oynamalarını amaçlayan şenlik kapsamında bütün ilçelerde oyun grupları kurularak etkinlikler düzenlenecek.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, amaçlarının giderek sanal ortamda dijital oyunlar oynamaya yönelen çocukların eğlenmesini sağlamak olduğunu belirterek, “Denizli’mizde iki yıl önce başlatmış olduğumuz çocuk şenliğimizin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak hem şehrin merkezinde bu çocuk şenliğimizi gerçekleştireceğiz hem de tüm ilçelerimizde. Oralarda okuyan çocuklarımızı bu şenliğe dahil edeceğiz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Çocuklarımızın sanal ortamdan uzaklaşıp, gerçek hayatın eğlencesine doymalarını istiyoruz. Gerçek arkadaşlar edinmelerini çim ile baharın temiz havasıyla, oyunlar oynayarak enerjilerini atmalarını istiyoruz. Tüm çocuklarımızı bir araya getirip kaynaşmalarını sağlamak amacıyla bu çocuk şenliğini gerçekleştiriyoruz” dedi.

ic
Zolan, şenliğe katılan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18 32Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 18 30Çok Bulutlu