REKLAMI GEÇ

ÇÖP EVDEN 4 KAMYON DOLUSU ÇÖP ÇIKTI

ÇÖP EVDEN 4 KAMYON DOLUSU ÇÖP ÇIKTI

Denizli Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi’nde oturan ve ruhsal sorunları olduğu bildirilen M.K’nın (75) ev ve bahçesinden 4 kamyon dolusu çöp çıkardı.

/ DENİZLİHABER / 20 Ekim 2009 Salı, 18:00

Denizli Belediyesi’ne bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, mahalle halkından gelen ihbar üzerine tek başına yaşayan M. K’nın 15 Mayıs Mahallesi 1060 Sokak’taki evine gitti.

Ekipler, bir yerde çalışmayan M. K’nın evini ve bahçesini görünce şaşırdı. Ekipler, iş makineleri ve kamyon isteyerek temizlik çalışmalarına başladı. Çöp ev, temizlik işçileri ve iş makineleri yardımıyla temizlendi. Yaklaşık 4 saat süren çöp ev temizliğinde, 4 kamyon dolusu atık malzeme çıkartıldı. Mahalle halkı, M. K’nın biriktirdiği atıkların koku ve mikrop saçarak insan sağılığına olumsuz etki yaratacağı ve çevreye zarar vereceği düşüncesiyle kaldırılmasına sevindi.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan da, çöp eve gelerek çalışmalarını inceledi. Vatandaşlardan çöp ev yada tehlike arz eden, çevreye rahatsızlık veren boş ev olması durumunda belediyeye bildirmesini isteyen Gökoğlan, ‘Bize haber verilirse ekiplerimiz hemen olay yerine gidip temizlik çalışması yapıyor. Bugün burada da 75 yaşındaki M.K’nın evini temizliyoruz. Çalışma bitince ilaçlama yapacağız. Sağlık sorunları olduğu bildirilen amcayı hastaneye ilettik. Onlarda gelip sağlık kontrolü için amcayı hastaneye götürecekler’ dedi. M. K’nın eşinden ayrıldığı 5 çocuğunun da Kale İlçesi’nde oturduğu bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Temmuz 2025 Pazartesi 25 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 42Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 26 41Sıcak
11 Temmuz 2025 Cuma 24 40Sıcak