REKLAMI GEÇ

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları başladı

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları başladı

Cumhuriyet’in ilanının 93. yıldönümü kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Törende şiir, kompozisyon, resim ve çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kutlamalar yarın gerçekleştirilecek etkinlikler ile sürecek.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2016 Cuma, 13:47

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Pamukkale Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Törene Vali Ahmet Altıparmak, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, CHP Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, 11. Komando Tugayı Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

denizli-29-ekim-kutlamalari-basladi-1

Tören Valilik, Tugay Komutanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunmasıyla başladı. Saygı duruşunun ardından Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Tülay Sazalcı’nın yönetiminde İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullar arasında düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren Tekkeköy Ortaokulu öğrencisi Ayşe Bağbaş, Cumhuriyet konulu şiirini okudu.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Ardından Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışması ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

denizli-29-ekim-kutlamalari-basladi-3

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Cumartesi (yarın) günü gerçekleştirilecek etkinlikler ile devam edecek. Vali Ahmet Altıparmak saat 09.30’nda kutlamaları kabul edecek, ardından tören başlayacak.

denizli-29-ekim-kutlamalari-basladi-2

Saat 10.00’da Valilik binası önünde gerçekleştirilecek törenler Vali, Tugay Komutanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nın halkın bayramını kutlamasıyla start alacak. Vali Ahmet altıparmak’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını, halk oyunları gösterisi ile resmi geçit izleyecek.

Kutlamalar gün boyu gerçekleştirilecek etkinlikler ile devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu