REKLAMI GEÇ

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başlıyor

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başlıyor

Cumhuriyet’in kuruluşunun 92’nci yıldönümü kutlamaları bugün başlıyor. Tören dolayısıyla Denizli Valiliği yanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk konularak, saygı duruşunda bulunulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2015 Çarşamba, 09:55

Cumhuriyet Bayramı yılı kutlamaları bugün 13.00’de Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başlayacak.

Ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla okullarda düzenlenen yarışmada birinci olan şiir okunacak ve dereceye giren öğrenciye ödülü verilecek.

Buradaki törenin ardından Vali Şükrü Kocatepe ve beraberindeki protokol üyeleri, sırasıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret edecek.

YARIN YAPILACAK KUTLAMALAR
Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında yarın yapılacak törenler saat 09.30’da Vali Şükrü Kocatepe’nin Denizli Valiliği’nde tebrikleri kabul etmesiyle başlayacak. Daha sonra Vali Şükrü Kocatepe, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özkan Özbakır ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan törene katılanları bayramını kutlayacak.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle devam edecek törende Vali Kocatepe, günün anlam ve önemini dile getiren bir konuşma yapacak.

Tören şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi ve törene katılan grupların geçit resmiyle sona erecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu