REKLAMI GEÇ

Cumhuriyet’in 97. yılı korona gölgesinde kutlandı

Cumhuriyet’in 97. yılı korona gölgesinde kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’in 97’nci yıldönümü, koronavirüs salgını gölgesinde, sade bir törenle kutlandı.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2020 Perşembe, 12:15

Türkiye Cumhuriyeti’nin 97. kuruluş yıldönümü nedeniyle valilik önünde tören düzenlendi.

Pandemi nedeniyle sınırlı katılım sağlanan törene Denizli Valisi Ali Fuat Atik, 11. Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Cengiz Güven, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Pamukkale Beleidye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İl Müdürleri ve STK başkanları katıldı.

Tören öncesi Denizli Büyükşehir Bando Ekibi marşlar çaldı.

Tören Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına yapılan 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Vali Ali Fuat Atik, 11’nci Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Cengiz Güven ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tebrikleri kabul etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Vali Atik “Şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleri olan şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” dedi.

Tören spor, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödül verilmesiyle son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Temmuz 2025 Salı 22 37Sıcak
2 Temmuz 2025 Çarşamba 23 36Sıcak
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 34Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 19 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 21 37Sıcak