REKLAMI GEÇ

Demir’den Milli Mücadele açıklaması

Demir’den Milli Mücadele açıklaması

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, 15 Mayıs Milli Mücadele Günü dolayısıyla açıklama yaptı. Demir açıklamasında mücadelede hayatını kaybeden şehitleri andı.

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2012 Pazartesi, 15:39

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, 15 Mayıs Milli Mücadele Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Demir mesajında, Denizli halkının, ulusal onuru için direnen, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkan, yurt sevgisini canından üstün tutan, birlik ve bütünlük içinde tutsaklığa karşı koyanların yazdığı Kurtuluş Destanı’na dönemin Denizli Müftüsü olan Ahmet Hulusi Efendi’nin önderliğinde İzmir’in işgalinden sadece dört saat sonra katıldığını belirtti.

Bağımsızlık mücadelesinde, milis kuvvetlere Kuvayı Milliye isminin verildiği Batı Anadolu’daki illerden biri olan Denizli’nin milli mücadeleye olan tartışmasız katkılarının bugün de, her anlamda ileri görüşlü olan insanı, gelişen ekonomisi, müteşebbis ruhu ile büyük önder Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler hedefinin yakalanması ve sürdürülmesi sürecinde devam ettiğini belirten Vali Demir mesajında, “Atamızın izinde yürümekten duyduğumuz onurla, büyük önder Atatürk başta olmak üzere Müftü Ahmet Hulüsi Efendi ve ülke savunmasında hayatını kaybeden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Ruhları şad olsun” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

eray   -  Bağlantı 31 Ekim 2013, 18:49

bu sayfa güzelmiş

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu