REKLAMI GEÇ

Demokrasi nöbetine yağmur molası

Demokrasi nöbetine yağmur molası

Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz akşamında başlayan Demokrasi Nöbeti’nin 15. Gününde Denizliler yine Delikliçınar Meydanı’nı doldurmuştu. Aniden başlayan yağmur nedeniyle vatandaşlar, meydanı boşaltıp, kendilerine sığınacak yer aradı. Çok sayıda vatandaş da Büyükşehir Belediyesi’nin giriş katına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2016 Cuma, 22:06

Denizli Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde devam eden Demokrasi Nöbeti’ne yağmur molası.

denizli-demokrasi-nobeti-15-inci-gun-ic-1
FETÖ yanlısı bir grup asker tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Meydanları boş bırakmayın” çağrısıyla başlayan Demokrasi Nöbeti, Denizli’de de geniş katılımlı olarak devam ediyor.

denizli-demokrasi-nobeti-15-inci-gun-ic
YAĞMUR ANİDEN BASTIRINCA
Demokrasi Nöbeti’nin 15. Gününde Denizlililer ellerinde Türk bayraklarıyla saat 20.00 sıralarında Delikliçınar Meydanı’na gelmeye başladı. Meydana kurulan dev ekrandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını izledikleri sırada aniden yağmur başlayınca ne yapacaklarını şaşıran vatandaşlar, kendilerine sığınacak yer aradı.

denizli-demokrasi-nobeti-15-inci-gun-ic-2
BELEDİYEYE SIĞINDILAR
Yağmur nedeniyle bazı vatandaşlar duvar kenarlarına, bazıları ilçe belediyelerin stantlarının altına sığınırken, bazıları da Büyükşehir Belediyesi’nin giriş katını doldurdu.

denizli-demokrasi-nobeti-15-inci-gun-ic-5
YAĞMUR MOLASI KISA SÜRDÜ
Yaklaşık bir saat süren şiddetli yağmurun ardından Denizliler yeniden meydanı doldurdu. Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu çadırlar altında nöbete devam eden Denizlililer, dev ekrandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ile 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerinin katıldığı Beştepe Kongre Kültür Merkezi açılışı ve şehitleri anma programını izledi.

denizli-demokrasi-nobeti-15-inci-gun-ic-6ŞEMSİYE ALTINDA CUMHURBAŞKANINI DİNLEDİLER
Delikliçınar Meydanı’nda Demokrasi Nöbeti tutuna Denizlililer, TRT ekranlarından canlı yayınlanan Şehitleri Anma Programı’nda Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarını dinledi.

denizli-demokrasi-nobeti-15-inci-gun-ic-4
Zaman zaman şiddetini artıran yağmurda şemsiyelerini açarak veya ağaç gölgesine sığınarak konuşmaları izleyen Denizlililer, Cumhurbaşkanı’nın konuşmasını sık sık alkışlayarak destek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu