REKLAMI GEÇ

Denizli 3 gün yağışlı

Denizli 3 gün yağışlı

Meteoroloji’ye göre, beklenen yağışlar geliyor. Önümüzdeki 5 güne için hazırlanan raporlara göre, Denizli yarından itibaren 3 gün yağışlı geçecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2016 Cumartesi, 12:03

Meteoroloji’nin Denizli ile ilgili 2-6 Ocak tarihleri arasını kapsayan verilerine göre, kurak geçen sonbahar ile kış mevsiminin ilk ayının ardından yağmur geliyor. Yarın başlayacak yağışların pazartesi ve salı günleri de devam etmesi bekleniyor.

TERMOMETRE EKSİ 14’Ü GÖSTERECEK
Bu arada, hava sıcaklığının mevsim normallerinin altında seyrettiği Denizli’de bu gece bazı ilçelerde termometreler eksi 13-14’ü gösterecek. Eksi 14 ile Çardak en soğuk ilçe olurken, Kale’de sıcaklık eksi 13, Bozkurt ve Çameli’de eksi 12, Acıpayam, Baklan, Bekilli ve Serinhisar’da eksi 11, tavas, Güney, Çivril ve Çal’da eksi 10 dereceye kadar düşecek.

SICAKLIK ARTIŞI HAFTA ORTASINDA
Soğuk hava etkisini hafta başından itibaren yavaş yavaş yitirecek. 7-9 derece dolayındaki sıcaklık, 6 Ocak Çarşamba günü 10 dereceye yükselecek. Bazı ilçeler ise 12 dereceyi görecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2025 Cuma 17 33Parçalı Bulutlu
10 Mayıs 2025 Cumartesi 18 31Parçalı Bulutlu
11 Mayıs 2025 Pazar 16 28Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 13 26Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 14 26Parçalı Bulutlu