REKLAMI GEÇ

Denizli 3 gün yağışlı

Denizli 3 gün yağışlı

Denizli ve çevresinin, yaz sıcaklarının iyice hissedildiği günlerde yağışlı bir havanın etkisine gireceği bildirilirken, yağışla birlikte görülebilecek ani su baskınlarına karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2016 Salı, 09:16

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre, bugün akşam saatlerinde Denizli, Kütahya ve Afyonkarahisar’da yerel olmak üzere, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Yağışlı hava yarın da etkisini sürdürecek. Hava gök gürültülü sağanak yağışlı geçerken, sıcaklık en düşük 15, en yüksek 31 derece olarak tahmin ediliyor.

9 Haziran Perşembe günü, parçalı bulutlu bir havanın etkindeki Denizli’de sıcaklık en düşük 13, en yüksek 32 derece olacak.

Yağışlı hava 10 Haziran Cuma günü geri dönecek. Gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, sıcaklığın en düşük 15, en yüksek 32 derece olması bekleniyor.

11 Haziran Cumartesi günü ise parçalı bulutlu bir hava tahmin ediliyor. Sıcaklık en düşük 15, en yüksek 33 derece olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Temmuz 2025 Çarşamba 22 36Sıcak
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 35Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 19 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 21 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 23 41Sıcak