REKLAMI GEÇ

23 Nisan Valisi: “Askerler öğrencilerle buluşsun, kapıları açın”

23 Nisan Valisi: “Askerler öğrencilerle buluşsun, kapıları açın”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Denizli Valiliği makam koltuğu sembolik olarak ortaokul öğrencisi Berranur Taş’a verildi. 23 Nisan Valisi Berranur Taş, Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı’yı aradı, “Kışlanın kapılarını açın. Askerler ile öğrencileri ve halkı buluşturun” talimatını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2017 Cuma, 11:11

Turgay Mersin Ortaokulu öğrencisi Berranur Taş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sembolik olarak Denizli Valiliği koltuğuna oturdu. Aynı okulda öğrenim gören Sıla Kurucu ile Şerefhan Sağlık’ta vali yardımcıları olarak görev aldı.

Berranur Taş’ın, telefonla Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı’yı arayarak, “Kışlanın kapılarını açın” talimatı vermesi dikkat çekti.

Vali Ahmet Altıparmak’ın makamına oturan Berranur Taş, telefonla Garnizon Komutanını aradı, “Kışlaların kapılarını açın. Öğrenciler ve halk askerler ile buluşsun. Öğrenciler askerler ile daha iyi kaynaşmalıdır. Ayrıca, öğrencilerin şehitlik ziyareti yapması için bir organizasyon yapın” talimatı verdi.

Berranur Taş, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı da aradı, “Belediye bütçesinden okullara daha fazla pay ayırın. Çevre düzenlemesi ve temizliğe daha fazla dikkat edilsin. Ayrıca, öğrenciler için oyun alanları yapınız” talimatını verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2025 Cumartesi 18 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2025 Pazar 17 29Parçalı Bulutlu
12 Mayıs 2025 Pazartesi 16 28Parçalı Bulutlu
13 Mayıs 2025 Salı 16 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
14 Mayıs 2025 Çarşamba 12 24Parçalı Bulutlu