REKLAMI GEÇ

Şehit Aileleri Mevlid-i Şerif’te bir araya geldi

Şehit Aileleri Mevlid-i Şerif’te bir araya geldi

Denizli ve Alanya’daki şehit ailelerini buluşturmak amacıyla Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ve Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün birlikte koordine ettiği, Mevlid-i Şerif, Şehit Polis Coşkun Nazilli’nin Alanya’daki evinin önünde okutuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2018 Çarşamba, 16:47

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen programa Denizli Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt Demir, Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve şehit aileleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir yaptığı konuşmada Denizli ve Alanya’nın Şehidine her daim sahip çıktığını vurgulayarak “Bugün burada bizleri buluşturanlar aguşunu açıp Hz. Peygamber’in bekledikleridir. Her zaman söylediğimiz gibi bu ülkeye evlatlarını feda edenlerin her daim yanında her zaman hizmetinde olacağız, bu etkinlikte bunun bir nişanesidir” diyerek duygularını dile getirdi.

Diğer taraftan iki gün boyunca devam eden etkinlikler kapsamında Denizli ve Alanya’lı Şehit Ailelerinin kaynaşması bir nebze olsun acılarının hafifletilmesi adına çeşitli geziler ve yemekler düzenlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Temmuz 2025 Pazartesi 25 41Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 42Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 26 41Sıcak
11 Temmuz 2025 Cuma 24 40Sıcak