REKLAMI GEÇ

Denizli-Antalya karayolu trafiğe kapandı

Denizli-Antalya karayolu trafiğe kapandı

Denizli’deki yoğun kar yağışı nedeniyle Denizli-Antalya Karayolu tamamen, Muğla-Antalya Karayolu’nun Serinhisar İlçesi bölümü ise tek yönlü olarak ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi bulduğu yolda, Karayolları ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ocak 2015 Çarşamba, 14:45

Ramazan ÇETİN- Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Denizli’de dün akşam başlayan ve gece boyunca da tipi şeklinde devam eden kar yağışı Denizli-Antalya ve Muğla-Antalya Karayolu’nun trafiğe kapanmasına neden oldu. Bazı araçlar yolda mahsur kaldı. Mahsur kalan araçlar Karayolları ekipleri tarafından çekilerek kurtarıldı.

Polis ekipleri Denizli-Antalya Karayolu’nun Cankurtaran Mevkisi’nde, zincir takmış olsa da araçları bekletip, yola devam etmelerine izin vermedi. Yola devam edemeyen bazı araç sürücüleri dönmeyi tercih ederken, bazıları ise çevredeki akaryakıt istasyonları ve yol üzerindeki restoranların otoparklarına sığındı.

Muğla-Antalya Karayolu’nda ise özellikle Serihisar İlçesi’ndeki rampalarda kar kalındığı 1 metreye kadar ulaştı. Kar yağışın halen devam etmesi nedeniyle burada da Antalya yönüne giden araçlara izin verilmezken, Karayolları ekipleri, her iki yolun da açılması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Ancak Karayolları ekiplerinin bu çabaları kar yağışının fazla olması nedeniyle yetersiz kaldığı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu