REKLAMI GEÇ

Denizli-Antalya Yolu’na dikkat! Kar geçit vermiyor

Denizli-Antalya Yolu’na dikkat! Kar geçit vermiyor

Dün sabah saatlerinde başlayan kar, Denizli’de kışın en sert yaşandığı bölgelerden biri olan Denizli-Antalya Karayolu’nda sürücülere zor anlar yaşattı. Aniden bastıran ve hızla biriken kar nedeniyle araçların geçişine kontrollü olarak izin verildi. Sabah saatlerinden itibaren Cankurtaran başta olmak üzere sürücüler dikkatli olmaları konusunda uyarılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2018 Cuma, 09:53

Denizli, dün sabah saatlerinden itibaren kışın göstergesi kar ile buluştu. Yüksek kesimler ve bazı ilçeleri birden bastıran kar ile beyaz örtüye büründü.

KARAYOLLARINDA ÇİLE BAŞLADI
Kar yaylalar ve dağlık alanlarda görsel bir şölen oluştururken, bu güzellik yollarda çileye dönüştü. Kar nedeniyle yolda hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşadı.

CANKURTARAN’A DİKKAT!
Denizli’de kış koşullarının en sert yaşandığı bölgelerden biri olan Cankurtaran, yılın etkili ilk kar yağışının ardından yine bildik manzaralara sahne oldu.

Sürücüler yollarda biriken karın yarattığı olumsuzluklarla mücadele etmek zorunda kaldı. Bölgede önlem alan trafik ekipleri yol durumuna göre araçların geçişine kontrollü olarak izin verdi, ağır tonajlı araçlar ise bir süre bekletildi.

DENİZLİ-ANTALYA YOLU’NU KULLANACAKLARA UYARI
Denizli-Antalya yolunu kullanacak olan sürücülerin dikkatli olması istendi. Serinhisar, Acıpayam ve Tavas bölgesinde kış koşullarının ağırlaştığı uyarısında bulunan trafik ekipleri, sürücüleri zincir ve çekme halatı bulundurmalarını istedi.

EKİPLER TUZLAMA YAPIYOR
Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri de karayollarında tehlike yaratacak olumsuzlukları ortadan kaldırabilmek adına dün başlattığı çalışmaları sürdürüyor. Karayollarında tuzlama çalışması başlatan ekipler, yüksek kesimlerde de yolları açarak, trafik akışını sürdürmeye çalışıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu