REKLAMI GEÇ

Denizli Ata’sını andı

Denizli Ata’sını andı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 82. yıldönümünde valilik önünde düzenlenen törenle anıldı. Hayat, Ata’nın ebediyete intikali olan saat 09.05’te 2 dakika boyunca durdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2020 Salı, 10:28

Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 82. yıldönümünde valilik önünde düzenlenen törenle anıldı.

Törene, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, 11.Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Cengiz Güven, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, partilerin il ve ilçe başkanları STK başkanları ve il müdürleri katıldı.

Tören Denizli Valisi Ali Fuat Atik, 11.Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Cengiz Güven ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.

Ardından çalan sirenlerin eşliğinde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk için 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi.

BÜYÜKŞEHİR DELİKLİÇINAR MEYDANI’NDA TÖREN DÜZENLEDİ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Valiliği önünde düzenlenen anma törenine katılırken, Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışanları da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende Ata’nın huzuruna çıktı.

Pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer, Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saat 09.05’te çalan siren sesi ile birlikte Denizlililer saygı duruşunda bulunmasının ardından İstiklal Marşı okuyarak Ata’sını minnet ve özlemle andı.

Yorumlar

Haso   -  Bağlantı 10 Kasım 2020, 22:39

Günümüz protokolünü görünce aklıma Erbakan geliyor nedense? – Hadi ordan, hadi ordan. Çakma ATATÜRK sevgilerinden midir? Nedir? Hiç inandırıcı gelmiyorlar da!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu