REKLAMI GEÇ

Atatürk Stadı’nın tabelası yeniden yerinde

Atatürk Stadı’nın tabelası yeniden yerinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyacak olan otobüsün geçmekte zorlanacağı için söküldüğü açıklanan, ‘Denizli Atatürk Stadyumu’ yazılı tabela, Büyükşehir Belediyesi tarafından boyatılıp, bakımdan geçirildikten sonra yerine asıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2017 Perşembe, 14:38

Yarın (Cuma) Denizli’ye açılış töreni ve miting için gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Atatürk Stadı’nın zeminine helikopterle ineceği ve otoparktan otobüse bineceği, dolayısıyla stat girişindeki ‘Denizli Atatürk Stadyumu’ yazılı levhanın geçişlere engel olabileceği belirtilerek, levha dün gece saatlerinde sökülmüştü.

Levhanın sökülmesi olayı, sosyal medyadan ve kamuoyundan büyük tepki gördü. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Valiliği de pankartın sökülmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Günün ilerleyen saatlerinde ‘Denizli Atatürk Stadyumu’ yazılı pankartın sökülmesi tartışmaları Denizli’de birinci gündem maddesi olurken, saat 14.00 sıralarında itfaiye ekipleri tarafından tabela yerine otobüs geçişine engel olmayacak şekilde yükseltilerek asıldı. Üstelik boyanmış ve bakımdan geçirilmiş halde.

Tabelanın, Büyükşehir Belediyesi tarafından boyatılıp, bakımdan geçirildiği görüldü. Talimatı ise, Başkan Osman Zolan’ın verdiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu