REKLAMI GEÇ

Denizli Basınının Yüz Yılı Kitabı, Vali Erkmen’e hediye edildi

Denizli Basınının Yüz Yılı Kitabı, Vali Erkmen’e hediye edildi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ercan Haytoğlu, dört yıllık bir çalışma sonucu hazırladığı Denizli’nin 100 Yıllık Basın Tarihi kitabını Vali Yavuz Erkmen’e takdim etti.

/ DENİZLİHABER / 23 Eylül 2010 Perşembe, 18:21

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Öztürk ile birlikte Vali Erkmen’i ziyaret eden Yrd. Doç. Dr. Ercan Haytoğlu, Denizli basın tarihinin 1909 ile 2009 yılları arasındaki dönemi kapsayan Denizli Basın Tarihi isimli kitabı ile ilgili bilgi verdi. Yrd. Doç.Dr. Ercan Haytoğlu, kitabın hazırlanması aşamasında yapılan çalışmalar hakkında Vali Erkmen’e bilgi vererek, çalışmaların 2006 yılında bir proje olarak başladığını ve bu çalışmanın bir envanter çalışması olarak görmenin mümkün olduğunu söyledi.

Vali Yavuz Erkmen de, yapılan çalışmayı takdirle karşıladığını ifade ederek Yrd. Doç. Dr. Ercan Haytoğlu’nun Denizli’nin basın tarihini araştırırken aslında Denizli’nin 100 yıllık tarihini de araştırmış olduğunu ve bu tarihi bilginin gelecek kuşaklara ulaşması noktasında çok önemli bir eser ortaya çıkardığını söyledi. Böyle bir eserin ortaya konmasından mutluluk duyduğunu belirten Vali Erkmen, şöyle konuştu: “Hocamıza ve çalışmaya öncülük eden başta Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Bülent Öztürk olmak üzere tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Geçmiş yüz yıllık dönemde Denizli basınına emek vermiş olan basın mensuplarımıza saygı ve sevgilerimi sunarken, aramızdan ayrılmış olanları rahmetle anıyor hayatta olanlara sağlıklı uzun ömür diliyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu