REKLAMI GEÇ

Zolan, “Park sorununa elveda”

Zolan, “Park sorununa elveda”

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin ilk yer altı katlı otoparkı olma özelliği taşıyan ve günlük ortalama 2000 aracın giriş çıkış yaptığı Hasan Gönüllü Katlı Otoparkı bulunduğu bölgenin önemli bir ihtiyacını giderdiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 5 Şubat 2014 Çarşamba, 16:56

Kent merkezinde yer alan eski cezaevini yıkarak buraya Denizli’nin ilk katlı yer altı otoparkını yaptıklarını söyleyen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bölgenin otopark konusunda önemli bir ihtiyacını giderdiklerini açıkladı.

denizli-belediyesi-oto-park-sorunu-ic-2

Bir zamanlar cezaevi iken Denizli Belediyesi tarafından yıkılıp yerine yapılan Hasan Gönüllü Katlı Otoparkı ve hemen üstünde bulunan park ile eğitime kazandırılan Hayme Hatun Anaokulu, vatandaşlarca Denizli’de yaşanan değişimin en güzel örneği olarak nitelendirildiğini de sözlerine ekleyen Başkan Zolan, “ Denizli Belediyesi’nin gerçekleştirdiği bu dönüşümün ardından bir zamanlar yanından geçmeye dahi çekinilen eski cezaevi alanı son 4 yıldır bölge halkının 2. adresi durumunda. Cezaevinin bulunduğu alanın altına Denizli’nin ilk katlı yer altı otoparkını, üstüne de anaokulu ve park yapan Denizli Belediyesi bölgenin kaderini tamamen değiştirirken mahalle sakinleri ve çevrede oturanlar da eskiden cezaevi olan yerde otoparka arabalarını koyup çocuklarını anaokuluna bırakarak işe gidebiliyor” dedi.

Zolan, şehrin merkezinde bulunan ve hastanelere yakınlığı ile bilinen alana yapılan 1200 araç kapasiteli kapalı otopark özellikle hastanelere gelen vatandaşlar için büyük kolaylık sağladığını da sözlerine ekledi.
denizli-belediyesi-oto-park-sorunu-ic

Park Sorunu Tamamen Ortadan Kalktı
Hayme Hatun Anaokulu ve parkın hemen altında yer alan Denizli’nin ilk yeraltı katlı otoparkı olan Hasan Gönüllü Katlı Otoparkı ile bölgedeki otopark ihtiyacının giderildiğine dikkat çeken Başkan Zolan, “İşyeri yoğunluğunun fazla olduğu bölgede yerin altına yapılan 3 katlı otoparkımız 1200 araç kapasiteli. Gündüz araç ve nüfus yoğunluğunun arttığı bölgede Hasan Gönüllü Katlı Otoparkı önemli bir ihtiyacı karşılıyor. Buraya günlük ortalama 2000 araç giriş çıkış yapıyor. Katlı otoparkımız, Doktorlar Caddesi, Bayramyeri, Saltak Caddesi, Devlet Hastanesi aksında park yoğunluğunun yaşanmamasını sağlıyor. Vatandaşlarımızdan bu yönde çok olumlu tepkiler alıyoruz” diye konuştu.
denizli-belediyesi-oto-park-sorunu-ic-1

Bölgenin En Modern Anaokulu
Denizli’de son 10 yılda yaşanan değişimin en güzel örneğinin bu alanda verildiğini dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bu kentte son 10 yılda inanılmaz işler yaptık. Bu kentte bir zamanlar olmayan projeleri hayata geçirdik. Değişimin en güzel adresi ise işte burası. Bir zamanlar cezaevi olan bu mekan şimdi eğitim yuvası. Geçmişte çevresinden geçmeye çekinilen bir alanda şimdi çocuklarımız eğitim alıyor. Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin belediye başkanlığı döneminde yapılan ve bölgenin en modern anaokulu olan Hayme Hatun Anaokulu, belediyemizce eğitime kazandırılırken okulumuz gelişmiş ülkelerdeki anaokullarında ne varsa aynısını bünyesinde barındırıyor. Öyle ki, bugün pek çok velimiz çocuklarını bu anaokuluna yazdırmak için adeta yarışıyorlar. Bu da eğitime verdiğimiz önemin en güzel örneklerinden biri. Bu vesile ile bu projeyi Denizli’mize kazandıran Sayın Zeybekci’ye teşekkür ediyorum”.

Mahallede Yaşayanların 2. Adresi Durumunda
Hayme Hatun Anaokulu’nun hemen yanında bulunan parkın bölgenin önemli bir ihtiyacını karşıladığını dile getiren Başkan Zolan,” Yapı yoğunluğu oldukça fazla olan bu bölgede bulunan bu parkımız mahalle insanımızın adeta 2. adresi konumunda. Çocuklarıyla buraya gelenler hoşça vakit geçiriyor. Yoğun günün yorgunluğunu vatandaşlarımız burada atıyor. Parkımızda çeşitli su oyunlarına yer verilen alanlar, çocuk oyun grupları, oturma grupları ve yürüyüş yolları bulunuyor. Geçmişle arada dağlar kadar fark var. Bölge çok güzel bir yer haline geldi. İnşallah önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz projelerle kent merkezindeki mahallelerimize nefes aldırmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

MUSTAFA ZİFTCİ   -  Bağlantı 5 Şubat 2014, 17:02

Ya arkadaş şunu anlamıyorum. Belediyenin kendi internet sitesi vasıtasıyla Osman Zolan kendi reklamını yapıyor. Bu ne kadar etik ve ne kadar adil. Ayrıca bahsi geçen yerde otopark sorunu kesin çözüm olmadı. Oradan her gün günde birkaç kez geçen birisi olarak söylüyorum. O bölgede otopark yetersiz. Hatta öğlen saatlerinde abone olmayanları otoparka almıyorlar bile. Otoparkın çevresindeki kaldırımlar araba dolu. Biraz etik olun. Biraz adil olun. Koskoca insanlarsınız milletin gözünün içine baka baka yalan söylemeyin. Bu mesajı da bi zahmet yayınlayın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 14 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 10 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 15 28Az Bulutlu