REKLAMI GEÇ

Bayan Zolan koroyla şarkı söyledi

Bayan Zolan koroyla şarkı söyledi

Denizli Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği (TSM) Kadın Korosu, birbirinden güzel sanat müziği eserlerinin yer aldığı konser sundu. Bestekarı ve güftekarı kadın olan eserlerin seslendirildiği Konserde, Belediye Başkanı Osman Zolan’ın eşi Berrin Zolan’da koroda yer alarak şarkılara eşlik etti.

/ DENİZLİHABER / 9 Mart 2013 Cumartesi, 18:23

Denizli Belediyesi Konservatuarı TSM Kadın Korosu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla konser verdi. Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki konsere, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, başkan yardımcıları Şamil Çınar, Nilgün Ök ile çok sayıda kadın ve sanat müziği sevenleri katıldı.

Konseri, Denizli Belediyesi Konservatuvarı şefi Selim Öztaş’ın eşi Neşe Öztaş yönetti. TSM Kadın Korosu Şefi Öztaş, yaklaşık 3 saat süren konserin ilk bölümünde kadın bestekar ve güftekarların eserlerine yer verdi. Kadınların bestelediği ve güftesini yaptığı eserlere salondaki konuklar da eşlik ederek ortaya güzel bir tablo çıktı. TSM Kadın Korosu’na salondakiler de katılınca çok güzel bir ahenk oluştu.

BAŞKANIN EŞİ DE KORODA
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan konserin sonunda sanatçılara çiçek sundu. Başkan Zolan, tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutlayarak, ‘Dünyadaki hızlı değişime ve gelişime ayak uydurma çabalarımızın başarıya ulaşabilmesi için bu toplumun itici bir güce ihtiyacı olduğu bir gerçektir. Bu güç ise kadınlarımızın sosyal hayata katılmalarıyla ortaya çıkacaktır. Kadınlara sahip çıkan, sorunları ile ilgilenen, kadınları toplumun tüm kesimlerinde görmek için çaba harcayan, kadını toplumsal, siyasal, sosyal alanda daha çok söz sahibi yapmak için çalışan bizler, kadınlarımıza toplumun vazgeçilmez birer parçası olduklarını hissettirmek istiyoruz. Bu güzel konseri hazırlayıp sunan tüm kadınlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.
Başkan Zolan’ın eşi Berrin Zolan da, konserin son şarkısına eşlik ederek koroda yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 16 32Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Parçalı Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 21 34Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Mayıs 2024 Salı 21 35Parçalı Bulutlu