REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesi, PTT ile anlaştı

Denizli Belediyesi, PTT ile anlaştı

Denizli Belediyesi, belediyeye yapılacak her türlü ödemede, büyük kolaylık sağlayacak yeni bir uygulama başlattı. Vatandaşlar, PTT Bank ve Posta Telgraf Teşkilatı’nın, ülke genelindeki tüm şubelerinden belediyeye borçlarını ödeyebilecekler.

/ DENİZLİHABER / 6 Ocak 2010 Çarşamba, 18:11

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve PTT Denizli Başmüdürü Mevlüt Keklik, söz konusu işbirliği için başkanlık makamında protokol imzaladı. Buna göre; belediyeye emlak, çevre, su, ilan ve reklam gibi her türlü ödemeler, Denizli Belediyesi tahsilat şubelerinden ve internet üzerinden yapılabildiği gibi, PTT’nin ülke genelindeki tüm PTT Bank ve postane şubelerinden de yapılabilecek.

Başkan Zeybekci, protokol öncesinde yaptığı açıklamada, gerek PTT’nin ve gerekse belediyenin ‘hizmette sınır yoktur’ prensibiyle hareket ettiğini belirterek, “Çok güzel bir hizmetle değerli vatandaşlarımızın karşısındayız. PTT Başmüdürlüğümüzle gerçekleştirdiğimiz çok güzel bir projeyle, vatandaşların ayağına hizmeti götürüyoruz. Vatandaşlarımız, Denizli Belediyesi’ne yapacakları emlak, ilan, reklam, çevre, su gibi bütün ödemeleri, Denizli’deki tüm PTT Bank ya da işlem yapılabilen her postane şubesinden yatırabilecek. Ayrıca Türkiye’deki tüm PTT Bank ve postane şubelerinden de ödeme yapabilecek. Vatandaşımıza hizmette sınır yoktur. PTT Başmüdürümüz Mevlüt Keklik’e vatandaşlarımıza gösterdiği bu kolaylık için teşekkür ediyoruz” dedi.

PTT Denizli Başmüdürü Mevlüt Keklik de belediyeyle yapacakları işbirliğinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Daha sonra Denizli Belediyesi adına başkan Zeybekci, PTT adına da Başmüdür Keklik, protokolü imzaladı. Hazırlıklar, 2010 yılı Ocak ayı içerisinde tamamlanıp ödeme yapılmaya başlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 26Çok Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 14 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 13 22Mevzi Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 12 20Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 11 23Parçalı Bulutlu