REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesi’nin yönetim kalitesine 5 tescil

Denizli Belediyesi’nin yönetim kalitesine 5 tescil

Denizli Belediyesi, yapılan denetimler sonucunda uluslararası akreditasyonu bulunan Vericert Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri Şirketi’inden, ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelerini alarak yönetim sistemleri konusunda belge sayısını 5’e çıkarttı.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2014 Cumartesi, 14:41

Daha önce ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini alan Denizli Belediyesi sürdürdüğü hizmet kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelerini alarak belge sayısını 5’e çıkarttı. Uluslararası akreditasyonu bulunan Vericert Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri Şirketi tarafından yapılan denetimler sonucunda verilen sertifikalar ile Denizli Belediyesi’nin yönetim kalitesi bir kez daha tescillendi.

Şirket temsilcisi Sami Ertuğrul, Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret ederek belgeleri sundu. Belge sunumuna Başkan Yardımcısı ve Kalite Sistemleri Yöneticisi Mustafa Ünal, Danışman Petek Üzülmez ve yönetim ekibi katıldı.

Kalitesi Tescillendi
Vericert Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri Şirket Temsilcisi Sami Ertuğrul böylesi önemli belgeleri almanın hiç de kolay olmadığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: ” Bu belgeler sizin liderliğinizde bu kurumun sisteminin yeterli olduğunu göstermektedir. Bu ülkemiz ve Denizli için çok önemli. Bu belgeler sizin ilerleyen zamanlarda daha fazla çalışmalar yapabileceğinizi kanıtlamış oluyor. Çevre ile ilgili yapabileceklerinize baktık, evet siz Denizli Belediyesi olarak bu güce sahipsiniz. Daha çok yapacak idealleriniz ve çalışmalarınız olduğunu düşünüyoruz. Ben bu çalışma kapsamında size emek ve gayret sarf eden herkese teşekkür ediyor, bu belgeleri vermekle de gurur duyuyorum” dedi.

ic

“İnsanımızın Mutlu Olduğu Bir Denizli Hedefliyoruz”
Konuşmasına emeği geçen herkese teşekkür ederek başlayan Başkan Zolan, ” Denizli Belediyesi olarak başlamış olduğumuz çalışmalarda sizlerle birlikte iyi bir mesafe aldığımızı düşünüyoruz. Sonuçta hepimiz Denizlimiz için ve Denizli’de yaşayan vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Yaşanabilir bir çevre yaratmak için uğraşıyoruz. Bugün almış olduğumuz bu 3 sertifikanın bizler için ayrı bir önemi vardır. En değerlisi müşteri memnuniyeti ile ilgili almış olduğumuz sertifikadır. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için varılması istenilen hedeftir. O hedefe inşallah daha iyi ve daha güzel gitmek için gayret gösteriyoruz. Bu sertifika bu konuda bizi motive edecektir. Geldiğimiz nokta gayet güzeldir. Ama biz hiçbir şeyi yeterli görmüyoruz daha iyiye ve daha güzele birlikte gideceğiz. Ayrıca bilgi güvenliği sertifikamız var. Bu bilgi güvenliği sertifikamız da bilgi ve gelişim çağında bilginin ne kadar değerli olduğu, onun sapasağlam tutulması ve emin ellerde kalması adına bütün sistemler kurulmuş durumda. Bu kapsamda da sertifika almak bizleri memnun etti. Aynı zamanda Türk Akreditasyon merkezi tarafından da bu işin onaylanmış olması ayrıca bu işi daha değerli kılıyor. Bir de tabi ki Çevre Yönetim Sistemi ile ilgili almış olduğumuz belge bizim için çok önemli. Denizli 2013 yılında Türkiye’nin en temiz şehri seçildi. Bu yürüyüş vatandaşlarımız ile birlikte gerçekleşti. Bunun da sertifikalandırılması bizleri daha da mutlu etti. Yaşanabilir ve yeşil Denizli diyoruz. Temiz ve en önemlisi insanlarımızın mutlu olduğu bir Denizli hedefliyoruz. Çevre temiz, güzel ve yaşanabilir ise insanlarımız da mutlu olur. Bu sertifikalar bizleri çalışma noktasında daha çok motive edecektir. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Belediyesi belge sayısını 5’e çıkarttı
Daha önce ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini alan Denizli Belediyesi, iş sürekliliği ve bilgi varlıklarına yönelik her türlü riski yönetmek amacıyla ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, Denizli Belediyesi sınırlarında, tüm çevre faktörlerini göz önünde tutarak sürdürülebilir kalkınma için çalışmak, yürütülen faaliyetlerin çağa ve teknolojik gelişime ayak uydurulması, çevre sorunlarının çözümü konusunda toplumsal bilincin artırılmasını sağlamak, halkın sağlıklı bir çevrede yaşamasını sağlayarak gelecek nesillere teslim etmek amacıyla ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, Belediyecilik hizmetlerinde değişen dünya koşullarını takip ederek, Belediyemiz sınırları içindeki tüm halkımıza, güleryüz, adalet ve eşitlik ilkeleri doğrultusunda hizmet vererek kalite ve vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla yüksek bir yaşam kalitesi sunma amacıyla ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelerini aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18 32Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 18 30Çok Bulutlu