REKLAMI GEÇ

Bilgi Evleri ve Kadın Meclisi’nde Cumhuriyet coşkusu

Bilgi Evleri ve Kadın Meclisi’nde Cumhuriyet coşkusu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri ile Kadın Meclisi’nde Cumhuriyet coşkusu yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2016 Cuma, 13:08

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı cumhuriyet ve demokrasi bilincinin işlendiği bir programla kutladı. 10 mahallede bulunan Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri’nin tamamında düzenlenen etkinlikler kapsamında “Cumhuriyet ve Atatürk Belgeseli”ni izleyen öğrenciler; şiirler, şarkılar ve oratoryo gösterileriyle Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı sonrasında ise, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenlendi. Etkinlikte 15 Temmuz Belgeseli izleyen ve şiir dinletisiyle şehitleri anan öğrenciler, Denizli ve Türkiye’de 15 Temmuz darbe kalkışması sürecinde yaşanan milli direnişi anlatan fotoğraf sergisini gezdi.
buyuksehir_cumhuriyet_bayrami_kutlamasi-ic

KADIN MECLİSİ’NDE KUTLAMA
Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını düzenlenen etkinlikle kutladı. Kent Konseyi binasında kokteyl ile başlayan programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Kent Konseyi ilçe temsilcileri, muhtarlar, STK başkanları ve temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Etkinlikte, Pamukkale Üniversitesi’nden (PAÜ) Okutman Nezahat Belen, “Cumhuriyetin Kuruluşu ve Cumhuriyet ile Kadın” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu