REKLAMI GEÇ

Zolan: “Eylül ayında Sevindik’te altyapı başlıyor”

Zolan: “Eylül ayında Sevindik’te altyapı başlıyor”

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrası geleneği Sevindik Mahallesi’nde sürdü. İftarda Sevindik Mahallesi sakinlerine alt yapı müjdesi veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’de Kadir Gecesi’nin güzelliklerle iç içe geçeceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2018 Perşembe, 12:32

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği iftar sofrası Sevindik Mahallesi’nde kuruldu. Gültepe Camii önünde düzenlenen iftarda vatandaşlar dua edip oruçlarını açtı.

Başkan Osman Zolan, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sevindik Mahallesi’nde gerçekleştirilen geleneksel iftar programı nedeniyle çok mutlu olduklarını kaydetti.

Başkan Osman Zolan, “Allah’ım herkesin tuttuğu oruçları, yaptığı ibadet ve duaları kabul etsin. Çok şükür ramazanın sonuna doğru yaklaşıyoruz. Biz de dolu dolu geçiriyoruz. Her gün bir mahallemizde iftar, teravih sonrası bir mahallemizde sohbet ve istişareler gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bu sene başlattığımız sahur programlarında vatandaşlarımızla beraber oluyoruz” diye konuştu.

DENİZLİ’DE KADİR GECESİ BİR BAŞKA YAŞANACAK
Başkan Osman Zolan sözlerini şöyle sürdürdü; “10 Haziran Pazar günü şehrimize Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gelecek. Denizlili vatandaşlarımıza hitap edecek. Bütün vatandaşlarımızı 29 Ekim Bulvarı’na davet ediyorum. Cumhurbaşkanımızın mitinginden sonra da, Diyanet İşleri Başkanımızın da yer alacağı Hilal Cami’nde güçlü bir iftarımız olacak. Akabinde, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi’nin açılışını Diyanet İşleri Başkanımız ve Bakanımızın katılımlarıyla yapacağız. TRT’nin Kadir Gecesi yayını Türkiye’ye oradan yapılacak. Kadir Gecesi Denizlimizde güzelliklerle iç içe geçecek.”

SEVİNDİK’E ALT YAPI MÜJDESİ
Herkesin ramazan ayını tebrik eden Başkan Zolan, Sevindik Mahallesi’ne bir de müjde verdi. Başkan Zolan “Sevindik’te Eylül ayında inşallah alt yapı çalışmasını başlatacağız. Baştan aşağıya alt yapı çalışması başlayacak. Sevindik bizim gözbebeğimiz, alt yapısıyla, üstyapısıyla buradaki vatandaşlarımıza yakışır hale gelecek. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Başkan Zolan’ın ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de iftara katılan vatandaşlara seslendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 18 32Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 18 30Çok Bulutlu