REKLAMI GEÇ

Zolan Pamukkale’de yatırımları inceledi

Zolan Pamukkale’de yatırımları inceledi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi, bölgedeki yatırımları inceledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2016 Perşembe, 15:44

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi’nin Pamukkale Mahallesi’nde yapımına devam ettiği Kadı Deresi ıslahı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, daha sona pazar yeri esnafını ziyaret etti.

Ardından Pamukkale Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Zolan, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Mahallede yapılacak hizmetleri anlatan Başkan Zolan, “Kadı Deresi, atıl ve bakımsız durumdaydı. Alanı toparlıyoruz. Etrafında peyzaj düzenlemelerini yaparak Pamukkale’ye yakışır hale getireceğiz. Mahallede alt ve üst yapı çalışmaları da gerçekleştireceğiz. Pamukkale son 30 yılda alamadığı hizmetlerin en güzelini almış olacak. Yollarımız kaldırımlarımız parklarımız çok iyi olsun istiyoruz” dedi.

“ADI KONMAMIŞ BİR SAVAŞ VAR”
Başkan Zolan, Türkiye ve dünyanın zor bir süreçten geçtiğini belirterek, “Adı konmamış bir savaş var. Bu savaşta bazı ülkeler kendini gizleyerek terör örgütleri vasıtasıyla saldırı gerçekleştiriyor. Bu, mertçe yapılan bir savaş değil. Eski savaşlar göğüs göğse, yiğitçe olurdu. Herkes de sonuca razı olurdu” diye konuştu.

“TÜRKİYE SON KALE”
Türkiye’nin, coğrafyasında sağlam kalan son kale olduğunu dile getiren Başkan Zolan, “15 Temmuz’da bu kaleyi devirmiş olsalardı amaçlarına ulaşacaklardı. Oyun çok büyüktü. Beynini ve ruhunu satmış olan hainler, onlara maşa oldular. Ama milletimiz dimdik durarak, 248 şehit 2000 gazimiz ile oyunu bozdu. O insanların hiçbir beklentisi yoktu. Bayrağına ve vatanına sahip çıkmak için meydanlarda şehit ve gazi olmayı göze aldılar. Allah onlara rahmet eylesin. Türkiye çok değerli bir ülke, etki alanı sadece kendine değil; coğrafyasını ve dünyayı ayakta tutan bir direk. O direğin devrilmemesi gerekiyor. Bunun mücadelesi içindeyiz” diye konuştu.

“UYANIK OLMALIYIZ”
15 Temmuz’un ardından şimdi de dolar üzerinden Türkiye’nin dengelerini bozma gayreti içinde olduklarını kaydeden Başkan Zolan, “Dolar ile yapılan müdahale tankla, uçakla yapılan müdahaleden farklı değil. Amaç Türkiye’yi felç etmek, elini ayağını bağlamak, Türkiye’yi kendi derdine düşürerek çevresine yardım etmesin engellemek. Çok şükür vatandaşımız buna da engel oluyor. Her türlü oyuna karşı her zaman uyanık olmalıyız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu