REKLAMI GEÇ

Denizli Büyükşehir Belediyesi 144 yaşında

Denizli Büyükşehir Belediyesi 144 yaşında

Denizli Büyükşehir Belediyesi kuruluşunun 144. yılını Delikliçınar Meydanı’nda yapılan törenle kutladı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunulan törende konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Denizli’nin artık parmakla gösterilen bir şehir olduğunu ve gün geçtikçe ileriye gittiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2020 Cuma, 11:43

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kuruluşunun 144. yıldönümü nedeniyle 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda tören düzenlendi.

Törene, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eski Belediye Başkanları Hasan Gönüllü, Ziya Tıkıroğlu, Ali Marım ve Ali Aygören, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ve vatandaşlar katıldı.

Program Başkan Zolan ve eski dönem belediye başkanlarının Atatürk Anıtına çelenk bırakmasıyla başladı.

1 dakikalık saygı duruşu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi bandosu eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Başkan Zolan günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Başkan Zolan Denizli’nin bugün çok daha iyi bir noktada olduğunu belirterek, Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir haline geldiğini ifade etti.

DENİZLİ DÜNYA KENTLERİYLE YARIŞAN BİR ŞEHİR
Yerel yönetimlerin en zor alanlardan biri olduğunu dile getiren Başkan Zolan, “Çünkü vatandaşımızın 7’den 70’e ihtiyaçlarını karşılamak en başta belediye başkanı ve meclis üyelerinin görevidir. Denizlimiz sanayi, turizm ve tarımda yerel yönetimde Türkiye’ye örnek işler yapmıştır. Denizli çalışkan insanların olduğu bir şehirdir. Üreten bir şehirdir, tükettiğinden fazlasını üreten bir şehirdir. Türkiye’ye örnek işler yapmıştır. Denizlimiz parmakla gösterilen noktaya gelmiştir. Denizlimiz bugün dünya kentleriyle yarışıyor. İnşallah dün olduğu gibi bugün olduğu gibi el ele omuz omuza birlikte başaracağız. Denizlimizde yaşayan vatandaşımız her şeyin en iyisini hakkediyor. Kuruluşunun 144. yılı kutlu olsun. Yarınımız bugümüzden daha güzel osun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu