REKLAMI GEÇ

Hayat kurtarmak kanlarında var

Hayat kurtarmak kanlarında var

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Kızılay’ın “Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” kampanyasına katılarak örnek bir davranış sergiledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2017 Çarşamba, 10:31

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, örnek bir davranış sergileyerek Kızılay’ın “Bağışlanan her kan, kurtarılan 3 can” kampanyasına destek oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın Kayıhan Mahallesi’ndeki merkezinde gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Daire Başkanı Özkan Tosun ve Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı 83 personel katıldı.

Kızılay’ın kan stoklarında yaşanacak azalmanın insan hayatı için bir risk oluşturduğunu ifade eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun, kan stoklarındaki azalmadan dolayı yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Kampanyaya destek veren personele teşekkür eden Tosun, “Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı olarak, birimimize bağlı 83 personelimizle birlikte kan bağışında bulunuyoruz. Periyodik olarak bu bağışlarımız devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 35Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 20 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 23 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 43Sıcak