REKLAMI GEÇ

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden içme suyu açıklaması

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden içme suyu açıklaması

‘Bazı ilçelerde ve kent merkezinde içme suyundan toplu zehirlenmeler var” iddiasına Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yalanlama geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2021 Pazartesi, 21:58

Orman yangınları ülkenin yüreğini yakarken, özellikle yangın bölgelerinde içme suyundan insanların zehirlendiği iddiaları ortaya atıldı. Aynı iddia, bu kez Denizli için gündeme gelince Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yalanlama ve açıklama geldi.

Açıklamada, ülkenin zor günler geçirdiğine dikkat çekilirken, sosyal medyadaki manüplatif ve yanıltıcı bilgilerin hızla yayılmasına dikkat çekildi ve şu ifadelere yer verildi:

“Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu günlerde Denizlimizde de birlik ve beraberliğimize gölge düşürecek, maksatlı, manipülatif ve asparagas haberler özellikle sosyal medya yolu ile paylaşılmaktadır.

Kahraman arkadaşlarımızla, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerimiz, İtfaiye ekiplerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte canımızı ortaya koyup ateşle mücadele ederken, Denizlimizin merkezinde ve bazı ilçelerimizde içme suyumuz ile ilgili toplu zehirlenmeler ve halk sağlığını olumsuz etkileyen vakalar yaşandığına dair iftiralar tamamen gerçek dışıdır.

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak içme suyumuzu 7 gün 24 saat kontrol ediyoruz. Şu anda hastanelerimizde hiçbir vaka bulunmamaktadır. Lütfen bu tür paylaşımlar yapan fitnecilere itibar edilmesin. Saygılarımızla.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu