Gençlik Kampı ziyaretçilerini ağırlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin gençlerin yaz tatilini daha verimli geçirmesi ve sosyal hayatlarına farkındalık katmak amacıyla düzenlediği Gençlik Kampı, Hacı Kaplanlar Mahallesi’nde ikamet eden gençleri ağırladı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2017 Çarşamba, 11:33
Gençlerin yaz tatilini daha verimli geçirmesi ve sosyal hayatlarına farkındalık katmak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Gençlik Kampı devam ediyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Cankurtaran Kamp Alanında gerçekleştirilen Gençlik Kampı, bu kez Hacıkaplanlar Mahallesi’nde ikamet eden 14-15 yaş gurubu ve lise öğrencilerini ağırladı.
Değerler eğitiminin verildiği gençler Pamukkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yazar Şerif Kutludağ ile bir araya geldi.
HEM EĞLENİYORLAR HEM ÖĞRENİYORLAR
Programda Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Sokak Hayvanları Kliniği gençlere çevre kirliliğinin önlenmesi, su kullanımı ve tasarrufu, sokak hayvanlarının korunması konularında sunum yaptı. Eğitim programlarının ardından gençler mangala, satranç ve futbol oynayarak eğlenme imkanı buldu.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
5 Temmuz 2025 Cumartesi | 22 | 38 | Sıcak |
6 Temmuz 2025 Pazar | 25 | 41 | Sıcak |
7 Temmuz 2025 Pazartesi | 26 | 41 | Sıcak |
8 Temmuz 2025 Salı | 26 | 42 | Sıcak |
9 Temmuz 2025 Çarşamba | 26 | 41 | Sıcak |